Магла над Београдом

e taj smog je uglavnom zbog ovih što se greju na pitaj boga šta vidiš odžak iz njega kulja ko iz termoelektrane i znaš da nije drvo nego guma neka ili tako nešto,to viđam redovno

Сви ми који живимо у градовима хронично смо затровани... Токсини се само акумулирају... Крвни судови зачепљују... Расуђивање ограничено због смањеног дотока кисеоника у мозак... Сперматозоиди слабо покретљиви...

Прошлог лета, кад сам отишао на село, каже ми једна баба: Ако, баш је лепо што ће мало дуже да поседиш овдека, да побегнеш из онуј душегубку, да се надишеш свеж вадух

А сада још и ова магла... која крије ко зна какве опасности у себи...

Gledao sam ovaj film davnih dana dok su me jos privlacili horori. Za one koji to jos vole - preporuka. Inace magla je u mnogim gradovima Srbije.

Оно што је добро кад је овако хладно (и магла) је што нема деце и омладине напољу. Када је топло они урличу, они се језиво смеју, они сви носе капуљаче и језивији су од створова из Карпентерове "Магле"

Večeras sam vozila od Aerodroma do kuće i baš nije bilo prijatno.

Најгушћу маглу доживео сам код Власинског језера... Било је лето и дан веома спаран... Кренула нас тројица другара од Босиљграда ка језеру, негде око 4 послеподне... Наједном се спустила невероватна магла... А кривина и серпентина колико волиш... А ми се облокали пивом тамо... Било је занимљиво

Она нестаје и поново се појављује... Сада је на НБГ... Кратак сам с дуваном, али ипак нећу да излазим... Нешто је у тој магли... Нешто неизрециво...

Šta ?
Probaj da izrekneš !
Napni se....

- - - - - - - - - -

Нарочито она која за себе веже смог... И вечерас не мирише баш лепо...

U pravu si.
Da znaš da se i s mog oseća !?

Back