Magije

bogi12345

Početnik
Poruka
29
Pozdrav, ne verujem u magiju, ali godinama u dvoristu pronalazim krv, crvene konce i uvek se nesto desi. Elem, pronasao sam jutros granu sa trnjem i crvenim koncem oko nje pa me zanima ako neko zna sta to znaci Majka mi se razbolela tesko, pa sam malo i skeptican. Znam ko baca, samo da ga nahvatam polomicu joj ruke.

koliko samo ina filmova o vudu lutkama bjezi bre danas te samo ufate na ulici s akamerom i zacaraju te da budes ta ludu lutka vjsu vudu
i onda npr to sam gleda bas ns televizoru zabodu ti igle u lutku i ti osjetis prospu vosu po pantalonama i ti s eupisas zato ja jmam beli lukac i papriku crvenu uvek kod sebe, u dzepu so za vjestice (napravi se krug os soli oko tebe kada vidis vjesticu na ulice)
a ima i sujeverija o vampirima samo sto nema bas u svakone gradu glodov konac

Pozdrav, ne verujem u magiju, ali godinama u dvoristu pronalazim krv, crvene konce i uvek se nesto desi. Elem, pronasao sam jutros granu sa trnjem i crvenim koncem oko nje pa me zanima ako neko zna sta to znaci Majka mi se razbolela tesko, pa sam malo i skeptican. Znam ko baca, samo da ga nahvatam polomicu joj ruke.

Popričaj sa sveštenikom

Na primer, verujem u placebo efekat. Kada ti bude bolje bez nekih
racionalnih razloga, nego eto iz čiste vere. Isto tako postoji i nocebo
efekat. Nađeš neki čudan predmet i pomisliš da će od njega da ti
bude loše. I bude.. po veri tvojoj ti bude..

To je trebalo da bude poenta mojih poruka
Da, Tab smatra da ćemo obeshrabriti @bogi12345 da uopšte piše o
tome. On veruje u šta veruje, mi u nešto drugo, ali postoje načini da
i jedni i drugi iznesemo svoje mišljenje bez da se neko nađe u tome
uvređen.

Recimo, da razgovaramo o tome odakle su ta verovanja potekla i
na koji način se može to prevazići. Ogorman strah ljudi imaju od
crne magije nekada.

. Nađeš neki čudan predmet i pomisliš da će od njega da ti
bude loše. I bude.. po veri tvojoj ti bude..
pricas o autosugestiji.
ali ovde se prica da je zdravstveno stradao clan porodice.

slucajnost ili ne.. to je vec stvar o kojoj ne mozemo raspravljati i zato oni koji ne veruju ne treba ni da pisu na ovoj temi.

Back