Магичне силиконске груди

• Začetnik teme Začetnik teme pivi.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pivi.

Početnik
Poruka
2
Занима ме да ли неко од вас са форума познаје неку особу која је повећала груди или је имала неку другу врсту сусрета са естецком хирургијом и ако јесте може ли написати код кога је та особа урадила неку операцију?

Занима ме да ли неко од вас са форума познаје неку особу која је повећала груди или је имала неку другу врсту сусрета са естецком хирургијом и ако јесте може ли написати код кога је та особа урадила неку операцију?
pa poznajem al ne bih sad da te saljem pod noz ko zna gde jer je ta istripovana zesce ono cale joj dao 3 soma a u glavi ostala raspad

a šta, oćeš da povećaš sebi sise? pa što to jbte, radi na sebi, svojoj ličnosti, edukuj se, obrazuj se... tako ćeš privlačiti samo površne budale. jel hoćeš da ti sutra otac tvog deteta bude površna budala? oćeš da ti dete bude površna budala?

zebavam se, javi se na pp, povezaću te sa dobrim hirurgom. ali to samo ako uzvratiš probnom vožnjom.

Back