Занима ме да ли неко од вас са форума познаје неку особу која је повећала груди или је имала неку другу врсту сусрета са естецком хирургијом и ако јесте може ли написати код кога је та особа урадила неку операцију?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznajem. Radila je u privatnoj ordinaciji,i ima sisurine tolike da će kičma da joj se iskrivi,a radila je i usta koja izgledaju kao majmunsko dupe.
Ne preporucujem nikome da to radi sebi.
Pre bi trebalo da naucite da se kaže estetska,a ne estecka hirurgija.
pa poznajem al ne bih sad da te saljem pod noz ko zna gde jer je ta istripovana zesce ono cale joj dao 3 soma a u glavi ostala raspadЗанима ме да ли неко од вас са форума познаје неку особу која је повећала груди или је имала неку другу врсту сусрета са естецком хирургијом и ако јесте може ли написати код кога је та особа урадила неку операцију?
- - - - - - - - - -
jesi li ti to strucno ispipao![]()
Занима ме да ли неко од вас са форума познаје неку особу која је повећала груди или је имала неку другу врсту сусрета са естецком хирургијом и ако јесте може ли написати код кога је та особа урадила неку операцију?
On ziva legenda?A moja malenkost?Na srecu nisam. Stoje brate fiksirane,dodju joj kao podbradak,koliko su izdignute. Fazon,mislim a moze da skoci,a one se nece maći.
- - - - - - - - - -
Dzordzi je najveci car na forumu,mislim da ni jedna tema ne postoji bez njegovog posta. Živa legenda![]()