Magick Stick

E tebe bas sve neki kilavi hoce..

Ma nije bash tako, ali zadnjih godinu-dve kao da me neko urek`o. Evo, recimo, ovaj lik shto se zalim na njega, pazi, sve mi odgovara, osim kite i pomalo traljavog seksa, a on uporan k`o vepar i hoce sa mnom, pa hoce .. i trudi se zaista da se priblizi tom nekom mom idealu, i sad ja to cenim, ali ipak .. pitanje je do kada, jer sve, sve, ali moji prioriteti zna se koji su.

Da, na zalost. Totalno me izbaci iz orbite kad svrsi za 3 minuta .. libido mi pada k`o pokoshen.

Aha, dobro, znachi nisam vishe u fokusu .. josh uvek pamtim tvoje rane radove i kako si s paznjom vadio citate iz tamo nekih mojih postova, na koje sam i ja zaboravila :)

A u vezi svrsha .. pa, kolo srece se okrece .. doci ce i mojih 3 minuta .. ja sam ti k`o zapeta pushka, uvek spremna za novu avanturu i novo poznanstvo, pa ce valjda da iznjedri neki kvalitetan :)

Vesela_zena_beogradska:
Aha, dobro, znachi nisam vishe u fokusu .. josh uvek pamtim tvoje rane radove i kako si s paznjom vadio citate iz tamo nekih mojih postova, na koje sam i ja zaboravila :)

A u vezi svrsha .. pa, kolo srece se okrece .. doci ce i mojih 3 minuta .. ja sam ti k`o zapeta pushka, uvek spremna za novu avanturu i novo poznanstvo, pa ce valjda da iznjedri neki kvalitetan :)

Ma ti si uvek u fokusu :) kod mene! 8)

Back