Magazin je 2004. godine predvideo kako će glumci 'Prijatelja' izgledati sada i... POJMA nemaju!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Časopis Star tvrdi da je koristio „kompjutersku magiju“ 2004 da objavi kako Dženifer Aniston (Rejčel Grin), Kortni Koks (Monika Geler), Dejvid Švimer (Ros Geler), Liza Kudrou (Fibi Bafej), (Čendler Bing) i Met LeBlan (Džoi Tribbiani) svi bi izgledali 20 godina kasnije.

A pošto je do 2024. ostalo samo pet meseci, glumci bi u doglednoj budućnosti morali da postanu mnogo siviji i „napućeniji“ da bi se uskladili sa slikama generisanim kompjuterom.

1696021886410.png

Dakle, kompjuter saks.

Ovo je jedna od retkih serija koja me ima zauvek. Ima novih dobrih serija, i dobijem malo "hype"-a, ali Friends... ma koja sezona, ma koja epizoda... to je sve što TV kanal treba da ima da me zakuca ispred ekrana... mada, ističe i tome rok trajanja. Svi lepo stare. Najdeblji kraj je možda izvukao David Schwimmer... jer je napravio/pojavio se u nekolicini čak dobrih filmova nakon seriije, ali je uvek bilo: "Hey, to je Ross!"

Časopis Star tvrdi da je koristio „kompjutersku magiju“ 2004 da objavi kako Dženifer Aniston (Rejčel Grin), Kortni Koks (Monika Geler), Dejvid Švimer (Ros Geler), Liza Kudrou (Fibi Bafej), (Čendler Bing) i Met LeBlan (Džoi Tribbiani) svi bi izgledali 20 godina kasnije.

A pošto je do 2024. ostalo samo pet meseci, glumci bi u doglednoj budućnosti morali da postanu mnogo siviji i „napućeniji“ da bi se uskladili sa slikama generisanim kompjuterom.

Pogledajte prilog 1419499
Dakle, kompjuter saks.
Montaža saks.

Jao koliko volim seriju Prijatelji.
Divna je.
Što se tiče glumaca, starenje je normalan proces.. Ko voli seriju verovatno je gledao i Friends: The Reunion.. Kortni je izmenila lični opis sa botokosom.. Leblank je kao Džoi bio baš hottie a čini mi se da je on nekako najlošije ostario...
Mada sve je to normalno, ne mogu ostati mladi zauvek.

Back