Magareca klupa

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.328
?hteo sam pitam cemu obavestenja o prekrsajima korisnika?:lol:mislim ok neko napravi sranje dobije zuti..crveni..al stvarno da to ostali citaju i da se tako vidi ne vidim poentu..pa ako moze neko objasnjenje..nesto ne vidim da ima to bilo kakvog efekta

Normalno je da moderator kaznjava i bez prijave kada vidi da je neko prekrsio Pravilnik, ali stvar je u tome sto moderatori ne mogu bas sve da vide, odnosno desava se da neki neprimeren sadrzaj ne primete.
Iz tog razloga je uveden sistem za prijavu takvog sadrzaja, a obavestenje o prekrsaju je neka vrsta povratne informacije koju korisnik dobija od moderatora. Tako se korisnici stimulisu da cesce prijavljuju poruke i na taj nacin pomazu moderatorima.

Moj omiljeni razlog zasto se pisu obavestenje o prekrsajima jeste taj kada se 2 korisnika medjusobno "pocaste" uvredama, obadvojica dobiju kaznu, a meni posle 2 minuta stizu poruke sa istim pitanjem: "Da li je i onaj drugi kaznjen?" Pa da ja posle toga ne bih objasnjavao svakome posebno ko je zbog cega kaznjen, postavim obavestenje gde je sve lepo objasnjeno.

Back