Ne trudite se, sam cu obrisati. 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Svaki dan donesite kantu zemlje na jedno mesto i za deset godina imaćete planinu" - Konfučije.
Oni samo žele mirno i dobro dete.
Netačno. Tovar tovari magaricu.Niko više ne tovari magare, viljuškar ga je izbacio iz upotrebe.
Magare je dočekalo bolje dane, baškari se u zaštićenom rezervatu, tetoše ga i hrane,Niko više ne tovari magare, viljuškar ga je izbacio iz upotrebe.
Ne postoji uspešna osobe, uspešna osoba je laž. Sklonite sve male nepoznate ljude koji se bave sitnicama, koji stoje iza te uspešne osobe, i uspešna osoba će nestati iz postojanja.
Iza svake uspešne osobe postoji tim, stotine ljudi koji se bave malim sitnim i naizgled nevažnim stvarima.
I ovde postoje naizgled važni ljudi, ljudi sa titulama i ovlašćenjima. Postoje i oni manje važni, neupadljivi, nepoznati, koji daju male i naizgled sitne komentare. Sklonite te male ljude i krstarica više neće ploviti.
Film prati glavnog glumca. Ali da nema onih malih, nevažnih, epizodnih uloga, taj film ne bi vredeo.
Svi su ti ljudi utkani u istom brodu, skloni male ljude sa broda i taj brod neće isploviti. Svako je bitan.
Svako je svestan svoje uloge i važnosti onoga što rade, ma koliko malo to izgledalo. Oni veliki su često nesvesni pozadine svog uspeha i brojnih malih ljudi koji su uradili svoj deo posla.
Ne može se stvoriti tim sa "ja", nego samo sa "mi". Ne mogu svi dati koš. Jedan će zaustaviti onog sa leve strane, drugi onoga sa desne, treći driblati, četvrti dodati. I kada taj "veliki" postigne koš, to je zajednički koš, pripada svima.
Bez basiste nema muzike. Njega niko ne zna, njega kamera ne snima, njegovo ime nije na ploči, njega devojke ne vide.
Uvek neko mora stajati iza da bi neko mogao ići napred.
I pismo govori o kralju Davidu, pobedniku mnogih ratova i heroju koji je sa vojskom bo nadomak grada i poželeo vodu sa vitlejemskog izvora. Tri vojnika su rizikovala svoje živote i doneli Davidu tu vodu. I pismo kaže: "David je pobio stotine, osvojio gradove, stvorio vojsku, ali nije nadmašio ove trojice". "Vlasi na glavi su ti izbrojane, bog gleda na sitnice."
Pamtimo hajduke, a zaboravljamo da bez jataka kojima ne znamo imena ne bi bilo ni hajduka.
Svi veliki projekti i velike vizije uključuju potrebu za stotinama ljudi koji će raditi na sitnicama i koji će biti istrajni i verni tim sitnicama, i koji nikada neće reći "zašto bih ja radio te sitnice a vas pet radite nešto veliko", nego će biti iza i razumeće: kad god oni postignu uspeh svi smo postigli uspeh, kad god oni izgube i mi smo izgubili.
"Ako bi svi bili oko gde bi bilo uvo, ako bi svi bili glava ko bi bio ruka, a ko ima dve glave to je zver" - Pavle.
Kada bi neko rekao da ispod nekog retkog sakrivenog posta stoji milion evra, svi bismo drugačije gledali na ovo mesto. Naši odnosi bi se promenili. Treba istražiti to bogatstvo. Sve što nama treba je ovde među nama. Svi smo bitni.
Ovde među nama leži neprocenjivo bogatstvo. Ovde, u ovom prostoru treba istražiti živote drugih i istražiti ono što je svakome važno, svi smo bitni. Ako vidite da je negde neko bolji od vas, nemojte se sklanjati i biti tužni, budite radosni, jer ako taj napravi više svi ćemo dobiti više. Mali ljudi nisu opterećeni pozicijama i titulama; slobodni od ega i čistog srca utkani su u uspeh i jednako su važan deo.
"Svaki dan donesite kantu zemlje na jedno mesto i za deset godina imaćete planinu" - Konfučije.
Ne treba odbijati male stvari samo zato što su male. Budite tamo gde možete najviše dati.
Svako ima potencijal da postane magarac. Od toga ga deli samo izbor, slobodna volja.
Ja sam davno odabrao. Njačem i uživam u tome, i ne marim za sve kojima njakanje smeta.
Hleb koji se ne lomi i ne deli ne može nikoga nahraniti.
Neka bude živo zdravo i nemirnoŽelim živo dete.
Ako mora biti mirno i dobro, da bi bilo živo, onda neka bude i tako.
![]()
Neka bude živo zdravo i nemirno![]()
Mogu ih nazvati kako hoću, "njihovo je carstvo nebesko". To carstvo je na Zemlji, i raduje se svakome!