Madžari voledu čika Tomu

Da znam da je vecina ovakvih u Srbiji koji vise VOLE i podrzavaju Tacija od Nikolica, odma bi dao dobrovoljni prilog Americkoj drzavi da Srbiju preore i poravna sa zemljom i napravi jedan lepi parking za EUropu.
Kakva gomila degena i bolesnika :thumbdown:

Немој брате да се енрвираш Ја сам само разочаран, али се не нервирам.
Људи имају различите политичке ставове и визије, то је нормално, али све радимо за бољитак Србије.
Али како си сам рекао неки су застранили.
:(

Немој брате да се енрвираш Ја сам само разочаран, али се не нервирам.
Људи имају различите политичке ставове и визије, то је нормално, али све радимо за бољитак Србије.
Али како си сам рекао неки су застранили.
:(

Pa ja se ne nerviram, nego ne mogu da verujem kakvih slepaca ima u Srbiji. Sutra da Ceda Jovanovic izadje sa programom koji ce doprineti Srpskoj drzavi i srpskom narodu, podrzao bi ga ... ali dobro, ovo mora da su k'o i pre oni cetnici kojima je drazi bio Ante Pavelic od srbina partizana, tako danas Taci od Nikolica :thumbdown: sljam i skart

Pa ja se ne nerviram, nego ne mogu da verujem kakvih slepaca ima u Srbiji. Sutra da Ceda Jovanovic izadje sa programom koji ce doprineti Srpskoj drzavi i srpskom narodu, podrzao bi ga ... ali dobro, ovo mora da su k'o i pre oni cetnici kojima je drazi bio Ante Pavelic od srbina partizana, tako danas Taci od Nikolica :thumbdown: sljam i skart

Али ако Чеда изаће са патриотским и националним програмом рекао бих "Овај се дозвао памети"
Нисма од оних који мрзе зарад мржње.

Али ово си дивно написао о партиназима-четницима и сличним.

Видиш ја сам написао баш о Љотићу и немцима који су му били дражи од сопственог народа.

Back