Madrid 2011 Finale - Nadal v Djokovic

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pobednik 2011 Madrid Mastersa

• Novak Djokovic

glasova: 5 50,0%
  • Rafael Nadal

glasova: 2 20,0%
  • Odlucice tie-break u 3 setu

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Nole bude na teren izasao umoran kao danas - crno mu se pise sa snaznim Nadalom.

U poslednja 2 dana je odigrao 2 jako teska meca...sutra nece biti lako...

Primetio sam to jos u proslom mecu protiv Ferera.

Ovo mi vise deluje kao da mu je zelja za pobedom 'sagorela' nego da ga je umor stigo. Po izrazu lica vidi se da u njemu nema motivacije... proso ceo turnir da jos ni jedan reket nije stradao ;)

Nije tacno...NOLE zeli da zadrzi igru i da sutra ovjeri svoju dobru formu...u tome mu zelim sve najbolje (: ...

Primetio sam to jos u proslom mecu protiv Ferera.

Ovo mi vise deluje kao da mu je zelja za pobedom 'sagorela' nego da ga je umor stigo. Po izrazu lica vidi se da u njemu nema motivacije... proso ceo turnir da jos ni jedan reket nije stradao ;)

Danas se Nole u prvom setu vukao po terenu tako ko da je hebavao celu noc.....

A i Brazilac je igrao stvarno dobro.

Nole je jace povukao tek kada je shvatio da je vrag odneo salu.

Isto je strefilo i Federera u Mecu sa Felicijanom Lopezom. Skoro je i on tada "vagnuo".

Mislim da previse cesto igraju, pa se zasite.

Sta sam lupio? Sto sam rekao da sa Nadalom nema sale kao sa poslednjom dvojicom, ili zato sto zelim Novaku da pobedi?
U pravu si, dok sam ja 2003 koristio forum takvi kao ti su cackali pisu gledajuci teletabis.
Rekao si da Nadalu zelis da pobedi. A pisu nemoj da cackas. Moja moze deda da ti bude! :evil: Koristio si forum 2oo3 i napisao 6 poruka. Aj begaj da te ne vide deca ovde koja se juce registrovase i imaju vise postova od tebe najmanje dvesta puta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back