Madona sada izgleda 'neprepoznatljivo' - plastični hirurg: 'Najmanje 12 kozmetičkih procedura'

Ove zene u rl izgledaju prilicno dobro za svoje godine i ne samo one, cak mi i nasa Lepa Lukic izgleda lepse od Madone jer je u skladu sa svojim godinama. Ok su svi ti fileri, injekcije i razni tretmani ali od babe devojcica ne biva.
Po meni od muskaraca niko se nije unakazio ko Miki Rurk, a od zena pa ne znam ona Donatela Versace je bas ekstrem.

Prema rečima doktora, njeni kapci su takođe bili podvrgnuti proceduri kako bi im dali mladalački izgled i iskorenili sve nabore ili bore. "Kada uđete u svoje 60-e, često se pojavljuju napuhtci masti u donjim kapcima i nešto viška kože u gornjim kapcima", primetio je on.

„Na ovim slikama, međutim, ne vidite nijednu od svake“, nastavio je. „Njeni donji kapci su potpuno glatki, što znači da je koža verovatno uklonjena. Masni jastučići su takođe uklonjeni, tako da ono što vidite je ova glatkoća i zategnutost svuda okolo, a to je zbog hirurškog podizanja volumena.“

Pogledajte prilog 1429750
Sminka jaka, photoshop i plus operacije i zatezanja ...nista mi se ovo ne svidja samo nature.

Ove zene u rl izgledaju prilicno dobro za svoje godine i ne samo one, cak mi i nasa Lepa Lukic izgleda lepse od Madone jer je u skladu sa svojim godinama. Ok su svi ti fileri, injekcije i razni tretmani ali od babe devojcica ne biva.
obratiti paznju na svoj izgled ne odnosi se samo na lice. Mnogo faktora uticu na "podmladjivanje". ...........garderoba, ponasanje, fitnes, ishrana, optimizam, zdravlje................sti faktori moze se ućari i 20 godina a mos i da izgledas 20 godina starije nego sto si ako ne pazis na sve ovo nabrojano.
Znam osobe koje su 60-tih a izgledaju ko da im je 40, a znam i one sa 40 koji izgledaju kao da im je 60.

1697643060811.png

Prema rečima doktora, njeni kapci su takođe bili podvrgnuti proceduri kako bi im dali mladalački izgled i iskorenili sve nabore ili bore. "Kada uđete u svoje 60-e, često se pojavljuju napuhtci masti u donjim kapcima i nešto viška kože u gornjim kapcima", primetio je on.

„Na ovim slikama, međutim, ne vidite nijednu od svake“, nastavio je. „Njeni donji kapci su potpuno glatki, što znači da je koža verovatno uklonjena. Masni jastučići su takođe uklonjeni, tako da ono što vidite je ova glatkoća i zategnutost svuda okolo, a to je zbog hirurškog podizanja volumena.“

Pogledajte prilog 1429750
To je kada hoće da od babe glumi devojku.
Lično mislim da je ovde u tim godinama izgledala najbolje.
Nekada se pomiri sa činjenicom da nije ono što je bila po izgledu. :)

33aa8f6833e338ec64f9a3ae34df1a7e.jpg

Није ми то једини третман у животу. Пре више од четири деценије много пута су ми интервенисали на лицу у боксерском рингу. За дивно чудо, нису ми остали видљиви трагови, ипак сам тада био само велтер где ударци нису толико јаки. Пре неколико година жестоко сам се ударио изнад леве аркаде и ту је остао ожиљак. За мој садашњи изглед углавном се побринула крштеница.

Pogledajte prilog 1430979
Pogledajte prilog 1430981
Ne znam sta fali da se prirodno stari, ima bore u pazi boga ti.
Де Ниро на овој слици по мом мишљењу изгледа одлично. Не смета ми чак ни то што се педофилише. Ништа то није на силу. А овај некада лепи дечко се стварно унаказио. Сам пао, сам се убио.

Back