Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ne liči na Mauzerovo urlanje....
A ne liči ni na jedan jedini post, bilo je više postova u kojima se prozivaju ljudi...
Odlična poenta.![]()
PA JA TI TO SVE VREME I GOVORIM!Nisam uopshte imao nameru da te zaebem. Odakle ti to? To je bio samo odgovor na tvoj savet. Veruj mi, nemam snage vishe da se prepirem.
Zovi me kako god hocesh i misli o meni shta god hocesh.
Ako je moguce, ne obracaj mi se. Necu nija tebi.
Sama sebe...ma nebitno...
PA JA TI TO SVE VREME I GOVORIM!Sjaši brate s mene kao što si i uzjahao
oćeš pismeno objašnjenje da sam se pre nekoliko meseci šalila sa pečatom i potpisom? Je l i dnk da ti metim iz pljuvačke ili da sečem jagodice? Šta je s tobom? Prihvati da te neko ne voli i to je to i, yebote, živi s tim! Odrasti i to..... je l može? ili ćemo opet da se igramo "čija je zadnja"?
Vidiš li da je postala prosta, vulgarna do krajnje granice, može se u tim njenim predstavama već predvideti trenutak kad će ta devojka dodirnuti dno, to je otprilike ovo, nema smisla da joj nešto objašnjavaš, do tako nevaspitanog lika ne možeš dopreti, ne bi trebalo obraćati pažnju na njen primitivizam, nije čak ni zabavno.
Sva sreca ivana se zaljubila pa je manje na netu mwahahah
Shteta...a tako lepa devojka...
Sva sreca ivana se zaljubila pa je manje na netu mwahahah
Opet si me zayeboPa ti si ta koja jashe...ali nema veze. Evo prihvatam krivicu na sebe. Za sve sam ja kriv. Eto...jel' ti lakshe sad?
Ne obracaj mi se vishe, necu ni ja tebi.