Mađarski desničar uhvaćen u gej orgijama dobio mural u Rimu

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Mađarski desničar uhvaćen u gej orgijama dobio mural u Rimu

U petak se u Rimu pojavio mural koji kao "novu mađarsku gej ikonu" slavi mađarskog desničarskog političara i bivšeg evroparlamentarca Josefa Sajera kojeg je policija u Briselu zatekla na homoseksualnoj grupnoj zabavi. Osramoćeni mađarski desničar dobio je mural u Rimu: "Hvala ti Josef!".
Sajer je prošle nedelje dao ostavku na mjesto zastupnika u Europskom parlamentu nakon što ga je belgijska policija privela zbog kršenja epidemiolških mjera jer ga je zatekla na “seksualnoj zabavi” s 25 muškaraca, kako ju je u medijima opisao muškarac koji je bio ‘domaćin’ orgija.
Sajer je priznao da je bio na privatnoj zabavi u Briselu, ali ni on ni policija nisu potvrdili karakter događaja. Policija je kod njega našla i droge zabranjene zakonom.
Taj 59-godišnji mađarski advokat blizak je premijeru Viktoru Orbanu i imao je aktivnu ulogu u uključivanju tradicionalnih definicija porodice i pola u mađarski ustav.
Mađarski desničar uhvaćen u gej orgijama dobio mural u Rimu - NOVA portal
download.jpg

Desničar, gay, drogira se i ucesvuje na gay orgijama za vreme policijskog casa dok traje korona.

Da ne bude samo praktikovanje gej orgija.

Samo konzervativno!

ZADRUGARKA U CENTRU PO*NO SKANDALA! Orgijala sa mađarskim gradonačelnikom... Evo kako je ZARADILA 3.000 EVRA!

Starleta je sa još pet prijateljica prošle godine bila na jahti u Dubrovniku i orgijala sa Žoltom Borkaijem, prvim čovekom Đera

https://www.kurir.rs/stars/3339817/...ikom-evo-kako-je-zaradila-3-000-evra-video-18

Прича се да је добар градоначелник.

Добио је реизбор.
Se*s-afera mu ne može ništa

OSTAO NA VLASTI POSLE IZBORA

Žolt Borkai jači je nego ikad. Prvom čoveku Đera, po svemu sudeći, seks-afera ne utiče na posao, jer je ponovo pobedio na izborima u svom mestu. Predsednik mađarske vlade Viktor Orban i dalje se ne oglašava ovim povodom. Ipak, Žolt se po izbijanju skandala javno izvinio porodici i krivicu prebacio na opoziciju.

- Uveren sam da su laži objavljene o meni deo kampanje opozicije, čiji je cilj da se pažnja javnosti preusmeri s njihove nesposobnosti - rekao je Žolt.

Ne vidim zašto neki bisex ne bi bio protiv homo brakova si sl. gluposti.

On sam zna da je to tlaka koja, eto, nekako ide, no da je homo sex (muški) neka divlja stvar za orgije i ostalo, pa da su homo brakovi sprdnja.

Znam da on zvuči kao licemjer ako osuđuje homose kao takve da ne valjaju, no znam, preko interneta, neke prave homose koji su protiv homo brakova jer znaju, po sebi, da je to neodrživo....

Ženski homo brakovi bi bili u principu nešto drugo...

I zašto radikalni desničari ne bi bili homosi?

Ernst Roehm itd.

Ne vidim zašto neki bisex ne bi bio protiv homo brakova si sl. gluposti.

On sam zna da je to tlaka koja, eto, nekako ide, no da je homo sex (muški) neka divlja stvar za orgije i ostalo, pa da su homo brakovi sprdnja.

Znam da on zvuči kao licemjer ako osuđuje homose kao takve da ne valjaju, no znam, preko interneta, neke prave homose koji su protiv homo brakova jer znaju, po sebi, da je to neodrživo....

Ženski homo brakovi bi bili u principu nešto drugo...

I zašto radikalni desničari ne bi bili homosi?

Ernst Roehm itd.
Pa postoji podela medju gejevima kao i medju hetero. Postoje oni koji smatraju da treba orgijati i nikada se ne ženiti ili udavati( imati brak ali varati) i oni koji su za ozbiljne veze i brak (truditi se da ne varaš)

Poslednja izmena:
covek je protiv LGBT lobija i zlog sto ono nosi.
a to sto je gej je druga stvar. uvek ih bilo i bice :kafa:

kad bi svi pedderi bili ovakvi bilo bi do jaja :aha:
prcaj se u svoja 4 zida. mani se paradiranja i brakova

Super-homosi su bili macho likovi na kub. Vidjeti samo biografiju genijalnog Richarda Francisa Burtona.

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Francis_Burton#Kama_Shastra_Society
Da je živ, sigurno bi bio protiv pederluka i micanja guzicom i nekih homo "svadbi".

Back