andrija7
Početnik
- Poruka
- 4
Baš lepo izgleda noćuA evo i od večeras...
Upalili su ukrasnu resvetu...sada lepo izgleda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš lepo izgleda noćuA evo i od večeras...
Upalili su ukrasnu resvetu...sada lepo izgleda![]()
a stvarno...sada kada razmislim...tamo oko Silvasvaroda...nismo culi ni jedan jedini strani jezik...izgleda samo lokalci...a ljudi zaista slabo ili uopste ne pricaju engleski...tako da jos u BP je super...e sada ko hoce malo da obidje ostalo...pogotovo ne toliko turisticki popularna mesta...mozda bude imao problemae zato sto prepoznajem samo SOR idem da jedem u PizzaHut ili Mek![]()
jel ova? ima i varijanta sa lukom i dimljenim sirom...oni ko da su Francuzi ... haos nece da pricaju , mladi kao nesto i hoce ali jako slabo.
Pa u Su NS Bgd klinci vise znaju engleski nego u BP
Ali to sam znao pa smo se oslanjali na kaziprst i slike
i nema greske.
A da sad mi s jede ona njihova luda supa sa lukom. Sa gomilom luka da me malo procisti hladnoce
ne sećam se...jel ova? ima i varijanta sa lukom i dimljenim sirom...
nisam specijalno luda za njom ali volim samo malo da je se dohvatim...posto ritualno probam jelo Fortesa....pokusala sam mu delikatno uvaliti iz licne koristi mislim bas u Vaci ulici...rekoh mu...gledaj, gledaj...rece mi....ne gledam
dobro...mislim da nije rekao tako...ali je nije zeleo
![]()
Lepo I slabo poznato
Mnogo je lepo, ne znam da li si bila ranije tamo kada je zeleno sve... Jos je lepseОво ми је слика из телефона.
Ових дана ћу убацити неку коју сам сликала апаратом.
Ја бих тамо могла да живим заиста.
Нисам.Mnogo je lepo, ne znam da li si bila ranije tamo kada je zeleno sve... Jos je lepse![]()
Jeste... Ukoliko budes imala prilike, obavezno svrati u zelenilu suma, ima tamo gomila stvari da se vidiНисам.
Била сам крајем новембра до половине децембра. ( Липицаи хотел)
Могу мислити како је тек у сезони лепо.
e svasta...Hoće neko da mi objasni zašto je cena karte za obilazak parlamenta u Budimpešti duplo skuplja za one koji nisu iz EU? Kakve to jebene veze ima?
https://parliamentvisit.com/?gclid=...YB1DlFx9uoxdMSDtnaDuY8xbLMQ-2ffkaAmkdEALw_wcB
Lepo al je ne biram termin, tamo sam od 29. do 31. julae svasta...
stvarno ne znam...
ali ako planiras da ides predlazem ti 20.08. kada je njihov nacionalni praznik i izmedju ostalog besplatan je ulaz, verovatno bez vodica
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-parlamenti-nyilt-nap.html
takodje tada se odrzava jedan od najlepsih vatrometa koji obicno traje pola sata ili sat vremena, ne secam se tacno vise