- Poruka
- 20.250
Иво, ја у клин а ти у плочу.
А ЗАШТО ТИ НЕ ВОЛИШ КОМШИЈИНУ КРАВУ.![]()
..voli je moj Bik...zajedno..imamo koristi ..i jedan i drugi..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иво, ја у клин а ти у плочу.
А ЗАШТО ТИ НЕ ВОЛИШ КОМШИЈИНУ КРАВУ.![]()
..kapiram.ja sve..ali ti ne kapiras..evo dole sam odgovorio..Mačku...otprilike..ajde da ti odma odogovrim..nisam zato..da se Vojvodina..odvoji..od Srbije..ali da ce dobiti neku vrstu autonomije..ili u najmanju ruke nesto u stilu plana Z-4..sto smo mi nudili ..nasim..pobunjenicima..dobit ce sigurno..
Ovo za Srbe nije tacno..ispadoste vi hrvati finiiiii...naivni ste k'o francuske sobarice..
Ti ili ne kapiras temu ili se pravis..![]()
А знаш ти оно аха...аха...аха...до лаката![]()
..voli je moj Bik...zajedno..imamo koristi ..i jedan i drugi.....kontaš...
![]()
Чекај, чекај,...хоћеш да кажеш, да се швалеришеш
са женском од свога бика.zajedno..imamo koristi ..i jedan i drugi
Волим што си практичар па спајаш корисно и лепо.![]()
..![]()
....tebi u glavi..samo perverzije..
Е Иво, а у мало
да се побратимим са тобом, али сад си ме разочарао.![]()
..čekaj...ne kuzim..zasto bi Madjari..morali znati..Srpski..a Srbi ne bi trebali znati..Madjarski..(razmisli malo o ovome)
..evo ja na primjer..znam čitati i pisati..ćirilicu..a znam i Srpski govoriti..i to ekavicu s naglasak..od Niš....
Stvar je upravo u tome da ne moraju,a to itekako koriste Madjari i Albanci (u Presevu albanska deca skolskog uzrasta ne znaju srpskim da govore).
Srbi i Madjari globalno gledano diskriminisu jedni druge,a posto su Srbi vecinski narod ispada da je ta pojava vrlo cesta. I sama Mirjana kaze kako to nije generalan slucaj jer su obicni ljudi Madjari neoptereceni takvim stvarima. A Boze moj,uvek ce biti onih koji ce na konkurs za posao pozivati samo svoje sunarodnike. Nije dobro jer vodi segregaciji bez imalo marenja za sve druge. Po zavrsetku podvajanja dolazi i do gorih posledica (daleko bilo)...
U Rumuniji pre par godina, u rumunskom gradu Trgu Mures gde je pola Rumuna i pola Madjara bila je planirana segregacija obrazovnog sistema po skolama tako da se stvore rumunske i madjarske skole. U nekoliko srednjih skola madjarski ucenici znajuci kuda to moze odvesti pokusali su da stanu na put izdvajanju rumunske dece iz odelenja porucujuci svojim roditeljima da je ovo jedna ruzna slika koja se salje nakon ulaska Rumunije u EU. Eto svetlog primera.