macOS 12.0 Monterey, e ovaj je stabilan ko stena

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oprah Winfrey Fan GIF

pa svasta ljudi pisu, neki pljuju catalinu a catalina radi odlicno...onda profesionalci predju na big sur pa kukaju sto nemaju audio kakv su imali...
ako ti trebaju 32 bitne aplikacije ostani na mojave-u jer je bolji od high sierre... meni je najstabilniji od novijih sistema obicna sierra. ima plus jer radi na hfs i ko nema neke pretenzije lako moze da se nosi sa njom bilo na pravom meku ili na hackintoshu. od starijih sitema najbolji je snow leopard ali to je arhiv.

11.5 big sur je solidan, monterey ima bagove i malko stuca, ali bice dobar siguran sam.... ali treba sacekati sledecu godinu sa njim.

11.4 sam imao sad sam na Monterey, dok je Big Sur zestoko stucao, to nisam primetio na Monterey, (osim bug-a sa baterijom).
E sad cisto sumnjam da je 11.5 neka drasticna izmena u odnosu na 11.4...
meni je i 11.4 ok bio, kazu da su na 11,5 dosta bagova sredili...

da jos uvek radim ozbiljno i pro sa av kartama, uzeo bi catalinu ili za stariji hardver sierru

Ha nisam jedini. Ali ima lek, ne mora reboot :P Samo sleep treba to je dovoljno da se vidi %.
Inace kod mene se ne ispoljava kako ovaj opisuje. Kada se butuje dokle god se prazni batt % pokazuje dobro. Tek
onda kad se stavi na punjac ne pokazuje dobro, tj % ne ide na gore sve dok ne dodje do 100%. A kad se napuni
onaj proggy sto pokazuje status kaze 100% a activity monitor kao i pmset -g batt pokazuju kolko je bilo pre
nego sto je pocelo da se puni. Kada se skine sa punjaca pokazuje taj% ali batt ocigledno nije taj pa tako stoji
sve dok se ne isprazni dotle, a tek onda pokazuje pomak.

Back