Mačor ne prihvata ležaljku

Fei Li

Zainteresovan član
Poruka
157
Ukratko, kupio sam mačku poprilično skupu ležaljku a on ne želi da leži u njoj.
Leži na tepihu/parketu kao što je ležao i pre nego što sam je kupio, čak legne odmah pored ležaljke što me posebno iritira...

Probao sam da ga sam stavim u ležaljku i mazim, i on lepo krene da prede, međutim pošto se izmaknem on ustane i legne negde drugde 20 sekundi kasnije.
Probao sam da mu dam i slatkiše tačno iznad ležaljke i on dođe, pojede ga i opet legne negde drugde.
Probao sam i da premeštam ležaljku po sobama, isto.

Šta da radim ?

Leži na tepihu/parketu kao što je ležao i pre nego što sam je kupio, čak legne odmah pored ležaljke što me posebno iritira...

Probao sam da ga sam stavim u ležaljku i mazim, i on lepo krene da prede, međutim pošto se izmaknem on ustane i legne negde drugde 20 sekundi kasnije.
Probao sam da mu dam i slatkiše tačno iznad ležaljke i on dođe, pojede ga i opet legne negde drugde.

Šta da radim ?
Da vratis lezaljku ako si sacuvao racun...

Шта још треба јадни мачор да уради да би доказао да му се не свиђа и да то треба да лети из куће ???хахаха. Свеко од нас има ствари које не воли, зар не?
i ja sam mačoru kupila ležaljku
Nije hteo ni da je pogleda

Daj ne zezajte me ljudi, 9.000 sam platio ovo, dal je moguće da mačak može da je uopšte ne prihvati ?

Napomenuću da je u pitanju mačak star 5 godina, ja sam ga dobio na poklon prošle godine i do sada nije koristio ležaljke, mislio sam da će baš da se obraduje...
Kazi mu koliko si platio, mozda ce onda hteti...

Daj ne zezajte me ljudi, 9.000 sam platio ovo, zar je moguće da mačak može da je uopšte ne prihvati ?

Napomenuću da je u pitanju mačak star 5 godina, ja sam ga dobio na poklon prošle godine i do sada nije koristio ležaljke, mislio sam da će baš da se obraduje...
Ako si sačuvao račun onda se ne sekiraj
Možda više voli da bude uz tebe
To sve mačke vole

Daj ne zezajte me ljudi, 9.000 sam platio ovo, zar je moguće da mačak može da je uopšte ne prihvati ?

Mislim da je problem to što niste išli zajedno u kupovinu, jednostavno oseća da mu je nametnuta, nije je sam izabrao i isteruje svoju volju.
Probaj da ga razumeš, i možda sledeći put idete zajedno.
....
Takodje, poveri njemu i donošenje manjih odluka vezanih za domaćinstvo, osaćaće se mnogo vrednije i ispunjenije, a problem sa ležaljkom će nestati kao da ga nikad nije ni bilo.
.....
Mislim da problem morate rešiti zajedno, šta on kaže o svemu tome? Ima li svoj stav? Ima li nalog na Krsti?
Mnogo je to pitanja.... ta ležaljka je verovatno povodo za dublje neslaganje, koje izmedju 2 dvojice postoji, a ovo je samo prilika da stari sukobi ponovo vaskrsnu.

Феј Ли твоја је грешка што си помислио да мачор, или било која животиња размиша на ист начин као ти.Пробај да то вратиш или ако неће да врате паре узми нешто друго што знаш да ће да ти обрадује мачора у истој вредности да не будеш на штети

Poslednja izmena:
Neću da vraćam ležaljku, stvarno fenomenalno izgleda...
Smisliću neku strategiju da je prihvati, pa i silom ako mora, ionako mu je previše dopušteno u odnosu na druge mačke.

Što znam jer sam sa prethodnim mačorom bio malo strožiji i on je bio daleko manje zahtevan i ćudljiv od ovog, drugi su se čudili što sam ovog toliko tolerisao. Nije platio na mostu, ali će zato na ćupriji.

• Zapanjen
Reactions: DUH
Smisliću neku strategiju da je prihvati, pa i silom ako mora, ionako mu je previše dopušteno u odnosu na druge mačke.

Što znam jer sam sa prethodnim mačorom bio malo strožiji i on je bio daleko manje zahtevan i ćudljiv od ovog, drugi su se čudili što sam ovog toliko tolerisao. Nije platio na mostu, ali će zato na ćupriji.
Predlazem da legnes ti u nju kad ti se vec toliko svidja....

• Podržavam

А шта ћеш тиме да докажеш и коме? Ко је од вас двојице твдоглавији ?

• Haha

Šta da radim ?
isti slucaj sam imala...
prodala sam grebalicu lezaljku na limundu, a macka spava gde joj se cefne, i ostri nokte gde hoce....

Back