Mačor mačićofil

Banjski_Švaler

Ističe se
Banovan
Poruka
2.885
Ej ljudi nije zahebancija nego ne mogu više da slušam tanušna mnjaukanja ispod prozora.
Neka mačkaokotila tri lepa mačeta i to dva muška i jedno žensko.
Kad su malo porasli ona ih napustila iako je sve delila na ravne časti kada bi joj davali hranu.

E sad, mačići imaju 4 meseca i tu došao neki mačor pa opkorači ono mače i uhvati ga za vrat. Mi ga kao jurimo i gadjamo ali se on opet vrati na mačkicu.

Jel ovo normalno i šta raditi?
Kad jurimo tog mačora i mačići pobegnu.

oce da se pari,siledzija pokvareni,naso maloletno mace :lol:
ozbiljno,cim tako hvata za kozu na vratu i tako to,znaci da pokusava ovo ono....
ne znam sta drugo da predlozim osim sklanjanja macica ili samo te mackice( da probas da ih udomis negde) ili da kastriras macora da bi smirio te strasti...
kombinacija ta dva bi bila najbolja,al ono...to zahteva i vreme i kintu,pa ako mozes nesto...ako ne,onda nemam pojma,drugo mi nista ne pada na pamet

Jedan od vidova uspostavljanja dominacije, bez obzira na vrstu (setite se priča o ljudima u zatvorima) je i sekeualno zlostavljanje, rešenje je, kao što je Mica napisala, da se mačor kastrira, mačići udome, mačor premesti...

Usput, mačori namerno hvataju mačke za vrat tokom parenja jer ih tako podsećaju na vreme kad ih je majka prebacivala - da budu mirne dok im uradi nešto...

Eh kad bi tako moglo i kod ljudi...
Ili bar samo kod ovih što su ljubiteljke mačaka...

Udalji mačora dok ga hormoni ne prodju.......to se često dešava na promenu vremena....prorade im hormoni na kratko....

Sve ok... otišao je... hvala :D

catfriends5.jpg

Back