Мачо маза..

Јој..ето шта испадне када помешамо два тока мисли..

Нисам ни рекла да је мој човек алфа мужјак..мада би себе радо тако описао, верујем (класичан Балканац који би да газдује, а не уме)..
Ваљда и није такав за мене..превише сам своја и тешко толеришем ауторитете..

Али јесте мало мачо..или га тако жене доживљавају..
А по мени, само је маза..

Целу причу сам и покренула због тога што га очито једино ја тако доживљавам..

Занимало ме је да ли и друге цуре имају слична искуства..
Ништа спектакуларно..

I najveci grubijan se pored prave devojke pretvara u mazu. To je jedina situacija gde mozes videti i nezniju musku stranu koja se uglavnom skriva od drugih.

Јој..ето шта испадне када помешамо два тока мисли..

Нисам ни рекла да је мој човек алфа мужјак..мада би себе радо тако описао, верујем (класичан Балканац који би да газдује, а не уме)..
Ваљда и није такав за мене..превише сам своја и тешко толеришем ауторитете..

Али јесте мало мачо..или га тако жене доживљавају..
А по мени, само је маза..
Целу причу сам и покренула због тога што га очито једино ја тако доживљавам..

Занимало ме је да ли и друге цуре имају слична искуства..
Ништа спектакуларно..

Kao i klasična Balkanuša (valjda se tako kaže), misli da je najpametnija i svog muškarca predstavlja kao maloumnog i nesposobnog mamlaza. :)

Kao i klasična Balkanuša (valjda se tako kaže), misli da je najpametnija i svog muškarca predstavlja kao maloumnog i nesposobnog mamlaza. :)

Потпуни неспоразум..
Да је такав, не бих га толико волела..
За мене је најбољи на свету..
И волим што је таман толико мачо да ми импонује и права маза у исто време..

Разлика између заљубљености и љубави и постоји јер током заљубљености идеализујете некога..
Ако га волите, видите све његове мане, али га волите упркос њима.. :)

Да ли сте приметили, драги моји, да су највећи мачо момци у ствари велике мазе?

Док су они тутамутави обично прикривени агресивци, они које олако убрајамо у грубијане воле да се умиљавају, уживају да их чешкамо, мазимо и пазимо.. :think:

mačo muškarci su pichitji po pravilu jer je mačo kao i frajer ženska nomenklatura potekla iz ženske radije površne percepcije. tutamutavi mogu biti prikriveni agresivci ali oni nemaju muda ni za toliko da glume mačoe. zato i jesu tutamutavi. realnost je da su svi ti koji se uklapaju u neku od tih ženskih kategorizacija uglavnom škart. pravi lik je iznad ženskog radara i mogućnosti poimanja pa samim tim i kategorizacije

sem neke pogrešne naravno

Poslednja izmena:
Потпуни неспоразум..

Разлика између заљубљености и љубави и постоји јер током заљубљености идеализујете некога..

tako treba, al cestim komentarima predstavljate bas neku sliku da vam nisu neki al eto desilo se i sad ste sa njima

PS. drago mi je

Poslednja izmena:
Потпуни неспоразум..

Meni ovo nije nikakav nesporazum, ja ovo viđam svaki dan "Нисам ни рекла да је мој човек алфа мужјак..мада би себе радо тако описао, верујем (класичан Балканац који би да газдује, а не уме)..
Ваљда и није такав за мене..превише сам своја и тешко толеришем ауторитете..", što otprilike znači "a šta će, nesposobni mamlaz, klasičan Balkanac (šta god to značilo, uvek je nešto pogrdno čak i kad se nema objašnjenje, valjda vas zapad istraumirao pa po inerciji pljujete naš balkan) koji misli da je nešto a zapravo je nesposobni mamlaz, naše nužno zlo."

Za tebe je daleko od najboljeg na svetu, a ti si kao i svaka klasična Balkanuša umislila da si najpametnija i da su muškarci ovde imbecili koji bez vas ni ulicu ne bi prešli kako treba, što možeš u milijardu primeraka ovde primetiti, apsolutno svaka "balkanuša" ima upravo taj stav, prošetaj do pdf žene, biće ti jasno šta pričam, ima i na Lj&S dosta toga, ali na ženama su one koje bi tebe trebale savetovati, tu ste na tom nivou, ili da kažem da imate sličan personaliti, ne znam da li me kao klasičnog balkanca razume vaša moderna ličnost?

tako treba, al cestim komentarima predstavljate bas neku sliku da vam nisu neki al eto desili se i sad ste sa njima

PS. drago mi je

tako svaka prica nakon nekog vremena , a to sto je po 100x izjavljivala ljubav dok se nije uvalila je nebitno...

- - - - - - - - - -

sve je lepo njoj rekao julijan
njen tip nije ni alfa, ni maco., nego tutmavko koji voli da se ceska
verovatno ni ona nije toliko dominanatna i fatalna, samo bi zelela to da bude
nema veze, vazno je da su srecni
ja mislim da taj lik nije srecan , vidis da mu pukne film po neki put...
a i ona vidi u njemu neku crtu od bivseg....

Да ли сте приметили, драги моји, да су највећи мачо момци у ствари велике мазе?

Док су они тутамутави обично прикривени агресивци, они које олако убрајамо у грубијане воле да се умиљавају, уживају да их чешкамо, мазимо и пазимо.. :think:

pa ne znam svi se nešto otimaju za to češkanje, maženje i paženje...:lol:

...mada bio jedan golicalo ga to češkanje, ali voleo je nokte! :eek:

znaci ne valjamo vam ni kad smo maze?
Provociram i vršim procenu. :p
Kako ne, ja volim da stežem ljubavno i gnjavim, mada ne volim njanjavost ni kod žena.
Više imam iznenadne napade pa ga ostavim na miru, tako da mi valjda ne bi prijao ni muškarac koji je takav stalno.
Nekad se ušuškaš uz nekog nekad ga pustiš da diše slobodno.

Provociram i vršim procenu. :p
Kako ne, ja volim da stežem ljubavno i gnjavim, mada ne volim njanjavost ni kod žena.
Više imam iznenadne napade pa ga ostavim na miru, tako da mi valjda ne bi prijao ni muškarac koji je takav stalno.
Nekad se ušuškaš uz nekog nekad ga pustiš da diše slobodno.

ironija razumeo sam dobro sta mislis ;)

nemamo mi svi svaki dani isti senzibilitet ni raspolozenje
i samnom treba znati ko zna on j na konju :)

Back