EGYPTIAN CAT
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Ima li novosti, Concertina ?
@ KetiLi - Hvala
.
@ KetiLi - Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da si u guzvi pa ne stizes da odgovoris na pitanja iz proslog posta, ali se nadam da ces uskoro stici do foruma.
Podrska svim naporima da se zastite zivotinje, u ovom slucaju macke... Mene je pre nedelju dana napao copor pasa na Konjarniku, i jedan me je ujeo za nogu... Na srecu, u blizini je semafor, pa su neki ljudi iz kola svirnuli i tako uplasili pse. Inace, ko zna sta bi moglo da bude. I to u 14h, u srred bela dana. Nego, uz svo postovanje gispodjici ili gospodji iz Visnjicke banje, koja je zapocela ovu temu, i podrsci za njenu plemenitost i podrsku sirotim macama, mislim da je neprimereno na koji nacin opisuje tu, kako kaze, "retardiranu devojku" i "cigane" koji se vrzmaju po njenom kraju. . Pre svega bismo trebali da budemo ljudi i ne klasifikujemo druge na taj nacin.
Ne ovo mi je treca tema otvorena odkad sam na ovom forumu...
Baci pogled!![]()
Извињавам се онда! Неко је био отворио сличну тему.Још једном се извињавам...
Ovako:
Ceo svoj zivot imam macke, ni sam ne znam koliko ih je bilo do sada (prvenstveno zbog keve koja obozava macke), trenutno imamo 2 macke i jednog macka i svi su sterilisani.
Medjutim - pre 2 meseca sestra je donela sa mesta gde radi jedno kucence - zenku staro oko godinu ipo do dve (mesavina civave i pinca) i tu su nastali problemi!
Najstarija macka je veoma agresivna prema kucetu i ono ima strah od nje ali takodje hoce da je ujede, sa druge strane ona njega u vecini slucajeva kulira, da bi s vremena na vreme postala veoma agresivna prema njemu.
Elem! Da problem bude veci ovaj macak kojeg imam je od okota gluv (pa ga zovemo gluvca hehe) i ima poremecenu sliku sveta...posto nista ne cuje nicega se i ne plasi pa konstantno jurisa na kuce pokusavajuci da se igra sa njom.
Ona ga je 2 puta vec napala a jednom da je cak malo izgrebala ali on iznova i iznova pokusava da se igra s njom - sta mi je ciniti? Da li postoji mogucnost da se ipak naviknu na kraju jedni na druge?