Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Mačka mi puno gubi dlaku i stalno se češe.Kakve mjere poduzeti.Gubitak dlake nije toliki da bi se vidio na njoj,ali gdje god se nalazi i šta god dotakne ostaju dlake.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mačka mi puno gubi dlaku i stalno se češe.Kakve mjere poduzeti.Gubitak dlake nije toliki da bi se vidio na njoj,ali gdje god se nalazi i šta god dotakne ostaju dlake.
Ne bi trebalo da bude problem ali mislim da se za svaki slucaj obratis veterinaru.Mačka mi puno gubi dlaku i stalno se češe.Kakve mjere poduzeti.Gubitak dlake nije toliki da bi se vidio na njoj,ali gdje god se nalazi i šta god dotakne ostaju dlake.
Tebi je do seksa a maca nije dobrovise seksa
mislim gazdi pa nece obracati paznju na maciju dlaku![]()
Pregledaj joj prvo stomačić da nema neku buvu - suzbijaju se bez problema, brzo i efikasno. Da li maca izlazi napolje? Ukoliko izlazi buve je veoma lako pronađu i isele se u krzance pa maltretiraju. Ukoliko se baš mnogo linja pravac veterinar, jadna maca.Mačka mi puno gubi dlaku i stalno se češe.Kakve mjere poduzeti.Gubitak dlake nije toliki da bi se vidio na njoj,ali gdje god se nalazi i šta god dotakne ostaju dlake.
Nemoj bilo koju ampulu, stavi stronghold plus. To je najbolji prepart na tržištu i ima najširi spektar dejstva, ubija i odrasle jedinke i larve i deluje jako dugo. Skup je, oko 1500, ali sigurno deluje ako je nešto parazitsko.
prestanite sa glupim savetima![]()
Od maja gube dlaku pojačano jer zimsku dlaku bacaju sa sebe
od zdrave mačke naparaviste bolesnu....
ne znam da nema parazite.