Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.744
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smanjili su mi i sendvic i macku.Mačke su divna stvorenja , idem danas pored jedne kuće , okrenem se i vidim angoricu
Samo sam pružio ruku a ona je došla i poskočila da se pomazi
@Jugoslav Čvarak ti si primer jedne bezobrazne mačke , nemaš pravo glasa.
Da, ali mic mic mora biti velik, da se vidi.Mala maca od velike sladja
Mala maca u srce pogadja
Hvala, puno mi znaci.Provokacija Jugoslave! Treba se boriti !
Imaš moju podršku iz fotelje![]()
Genijalan filmic.Evo da se Cmarak ne ljuti , ovako on kada ga puste u kancelariju kod AV
Polumrtva macka![]()
Ćuti, ovaj moj omiljeni je ostao isti.
![]()
![]()
Auh, dopalo me da reklamiram mačka kao ciganina carstvo... Pazi ti to, ''kao ciganina carstvo" .
Malo zađoh u poreklo ustaljene poštapalce među starima. Ima svašta da se iskopa.![]()
Klikni i provjeri, varka je u pitanju, u emoticonima je jos ona velika, ali kada je stavim u poruku bude ova mala.
![]()
Pozivam te da pogledas edukativni video koji je stavio @Cosmopolite .
moje sulepe
U hotelu mi ispred vrata spava macka. Izgleda kao tvoj avatar. Jako je debela i jedva hoda. Jako je smesna. Ja na stepenicama ona stoji. Ja sidjem, ona nakon toga odluci da krene. Saceka da ja sidjem.Pozivam te da pogledas edukativni video koji je stavio @Cosmopolite .
Da si se prema meni tako ophodila, mozda ti nikada ne bi oduzeli moderatorske alate.
To nije debljina, to je raskosno krzno!U hotelu mi ispred vrata spava macka. Izgleda kao tvoj avatar. Jako je debela i jedva hoda. Jako je smesna. Ja na stepenicama ona stoji. Ja sidjem, ona nakon toga odluci da krene. Saceka da ja sidjem.
Htela sam da je slikam, lezala je kao mrtva sad kad sam ulazila. Ne hebe zivu silu. Ljudi prolaze ona spava kao zaklana.