Mačka vs. Pas

И ја.
Као не зна сам да спрема храну(а набацио 4 банке +), не сме да буди родитеље, па наручује клопу!

Nikad ja to ne bi zapamtila da nije tad i to o pire krompiru napisao, bas zato mi je i ostalo u secanju. Bila neka tema o osamostaljivanju i kupovini kuce/stana

- - - - - - - - - -

Idi spavaj zeno, svu svadju u koju je uvuceno sestoro korisnika si ti zapocela bacajuci provokaciju. Lepo je napisao covek na drugoj temi da rokas najvise spamova.

Vidis kako sam uticajna :cool:

Ал је оладио, пола ома отпора није пружила!!!

Na poslednjoj slici je Lav sa dominantim genima od barbary lava ( tezi , veči nivo tesosterona itd, veća griva , drugačije ponašanje)...Gledao sam simulaciju sukoba Lava i Tigra , iako je tigar nešto teži , ali i niži , lav bi pobedio u eventualnom sukobu .
Čak i afrički , a da ne govorim o Berbeskom koji je korišćen za borbe sa gladijatorima :)

Nikad ja to ne bi zapamtila da nije tad i to o pire krompiru napisao, bas zato mi je i ostalo u secanju. Bila neka tema o osamostaljivanju i kupovini kuce/stana

- - - - - - - - - -

Vidis kako sam uticajna :cool:
А тек кад је на ДиП-у просипао глупости о својој деци, а овде се хвалио да нема ни жене, ни деце јер као жели да очува самосталност!!!
Како су га жене исмејале.

А тек кад је на ДиП-у просипао глупости о својој деци, а овде се хвалио да нема ни жене, ни деце јер као жели да очува самосталност!!!
Како су га жене исмејале.

A stvarno sam mu u startu dobronamerno dala savet i krajnje kulturno, a on odma u svadju.

- - - - - - - - - -

Mene moji nisu tukli, tebe jesu tvoji.

Zato se i dalje drzis za kevinu suknju, verovatno si zato i nevin.

Na poslednjoj slici je Lav sa dominantim genima od barbary lava ( tezi , veči nivo tesosterona itd, veća griva , drugačije ponašanje)...Gledao sam simulaciju sukoba Lava i Tigra , iako je tigar nešto teži , ali i niži , lav bi pobedio u eventualnom sukobu .
Čak i afrički , a da ne govorim o Berbeskom koji je korišćen za borbe sa gladijatorima :)

Добро то је мало упитно, нпр сибирски тигар има, женка око 300кг, мужјак 10-15 процената више, ипак је то маса.
Највећом мачком се сматра лигар, лав + тигрица, има преко 400 килограма.

Из рода паса... шта више рећи?

Очигледно је пас а ти можеш да патиш.
.

То сам и рекао, изгледају баш псећи.

Блистави ум!
:cepanje:
:tambalamba:

"Jesi li ti muzicar?

Ne, nisam.

Niste muzicar?

Ovaj, jesam, muzicar sam.

Znaci muzicar ste?

Nisam, ne."

2nvysyu_th.jpg

Добро то је мало упитно, нпр сибирски тигар има, женка око 300кг, мужјак 10-15 процената више, ипак је то маса.
Највећом мачком се сматра лигар, лав + тигрица, има преко 400 килограма.

Da, ali nivo testosterona je na strani lava , plus sam griva daje veliku prednost...Inače ono što nisam maltene mogao da verujem jeste da Tigar nije ni upola hrabar kao Lav , to sam baš skoro slušao da tigar ne posnosi bol .
Naravno ako bismo uzeli u obzir Berberskog Lava koji je znatno teži od afričkog i znatno agresivniji ( živi u paru ili sam ) msm da ne bi bilo dileme ...ovaj drugi link ti je fejv slamoni , msm da je on trenutno najveći stručnjak po tom pitanju ...
Ali svakako da bi to bila neizvesna borba , jedino što bi Lav sigurno prvi krenuo , dok bi Tigar gledao da izbegne borbu ako je moguće .

Inače ljudi su istrebili berberskog lava krajev 19tog veka , sada imaju neki primerci samo u zatočeništvu , mada nije im 100čista genetika.

ponekad se zapitam da li postavljaca teme zaista zanima ono sto u ubodnom postu pita ("o, da li je moguce da se neko ZAISTA bavi ovime????"), ili je tema porizvod uzasnog truda i napinjanja da se tema smisli i da pri tome ne bude ponovak necega vec prezvakanog

Back