Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Idi spavaj zeno, svu svadju u koju je uvuceno sestoro korisnika si ti zapocela bacajuci provokaciju. Lepo je napisao covek na drugoj temi da rokas najvise spamova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја.
Као не зна сам да спрема храну(а набацио 4 банке +), не сме да буди родитеље, па наручује клопу!
Idi spavaj zeno, svu svadju u koju je uvuceno sestoro korisnika si ti zapocela bacajuci provokaciju. Lepo je napisao covek na drugoj temi da rokas najvise spamova.
Ал је оладио, пола ома отпора није пружила!!!
Ti si se veceras posteno izblamirala. Moze misliti za sebe da si neko i nesto, iimas na misljenje regularno pravo.
- - - - - - - - - -
Da mislis za sebe da si misaona.
А тек кад је на ДиП-у просипао глупости о својој деци, а овде се хвалио да нема ни жене, ни деце јер као жели да очува самосталност!!!Nikad ja to ne bi zapamtila da nije tad i to o pire krompiru napisao, bas zato mi je i ostalo u secanju. Bila neka tema o osamostaljivanju i kupovini kuce/stana
- - - - - - - - - -
Vidis kako sam uticajna![]()
Koliko li su razocarani tvoji roditelji, mogu da zamislim samo. @Kamael
А тек кад је на ДиП-у просипао глупости о својој деци, а овде се хвалио да нема ни жене, ни деце јер као жели да очува самосталност!!!
Како су га жене исмејале.
Mene moji nisu tukli, tebe jesu tvoji.
Добро то је мало упитно, нпр сибирски тигар има, женка око 300кг, мужјак 10-15 процената више, ипак је то маса.Na poslednjoj slici je Lav sa dominantim genima od barbary lava ( tezi , veči nivo tesosterona itd, veća griva , drugačije ponašanje)...Gledao sam simulaciju sukoba Lava i Tigra , iako je tigar nešto teži , ali i niži , lav bi pobedio u eventualnom sukobu .
Čak i afrički , a da ne govorim o Berbeskom koji je korišćen za borbe sa gladijatorima
Из рода паса... шта више рећи?
Очигледно је пас а ти можеш да патиш.
.
То сам и рекао, изгледају баш псећи.
Блистави ум!
![]()
Zato se i dalje drzis za kevinu suknju, verovatno si zato i nevin.
Cuvam se za tvoju cerku.
Добро то је мало упитно, нпр сибирски тигар има, женка око 300кг, мужјак 10-15 процената више, ипак је то маса.
Највећом мачком се сматра лигар, лав + тигрица, има преко 400 килограма.
Што причаш сама са собом у ове ситне сате?"Jesi li ti muzicar?
Ne, nisam.
Niste muzicar?
Ovaj, jesam, muzicar sam.
Znaci muzicar ste?
Nisam, ne."
![]()
Што причаш сама са собом у ове ситне сате?
Лаку ноћ и теби.Ne, samo sam za "laku noc" napravila "rekapitulaciju" tvog znanja. DakleM smisli do sutra da li si muzicar ili nisi, pardon da li su hijene psi ili nisu, sto mu dodje na isto.
Laku noc.
Јбте нацугана си у рано после подне.Nisi smislio da li si pas ili macka, pardon hijena jos?
Ehhh, tesko li je kad se covek izblamira a da ne konsultuje ni Gugl, pa postane predmet opste sprdnje na forumu.