Pre 2 meseca sam kupila macu (sad ima 4 meseca), zenku kako sam i trazila, medjutim kako je rasla, ispostavilo se da je vet pogresio i da sam dobila macora. Problem mi postaje je jer je dosta agresivan, hoce na ulicu i sve, a ja stvarno ne mogu da ga pustim jer malo malo pa vidim mrtvu macku ovde kod mene. Plasim se da ga pustim, a nije mi zadovoljan ovako zatvoren i ne znam sta da mu radim. Sad razmisljam da ga kastriran, mozda to pomogne? Bar da manje bude agresivan i kasnije da mi ne bezi da juri mace. 
Njega svakako ne zelim da udomim na nekom drugom mestu jer sam ga mnogo zavolela i nekako cu se vec snaci sa njim, ali svakako planiram da uzmem i zenkicu, iste rase. Sad ako on bude kastriran, da li je problem da njih dvoje budu zajedno u istom stanu, dvosoban, malo vec stan je u pitanju.
Isto, kapiram da treba da imaju posebne posude, jel bi onda trebalo i 2 posipa, kako bi to islo?

Njega svakako ne zelim da udomim na nekom drugom mestu jer sam ga mnogo zavolela i nekako cu se vec snaci sa njim, ali svakako planiram da uzmem i zenkicu, iste rase. Sad ako on bude kastriran, da li je problem da njih dvoje budu zajedno u istom stanu, dvosoban, malo vec stan je u pitanju.
Isto, kapiram da treba da imaju posebne posude, jel bi onda trebalo i 2 posipa, kako bi to islo?