gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Zanima me šta mislite o držanju mačaka u stanovima? Kakva su vaša iskustva? Najviše me zanima kako se mačke osećaju u takvoj sredini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me šta mislite o držanju mačaka u stanovima? Kakva su vaša iskustva? Najviše me zanima kako se mačke osećaju u takvoj sredini.
Našla si u gradu izbačeno mače koje inače ne bi opstalo? Go for it!Slažem se, duže žive u stanu jer su manje izložene raznim zdravstvenim i bezbednosnim rizicima tipa automobila, pasa, virusa, bakterija... Naravno, neophodno je da se maca steriliše jer im se tako olakšava i produžava život. (Moj magacinsko-dvorišno-poljsko-šumski mačak je kastriran i više nije frustriran kao ranije, dok je imao potrebu za parenjem cele godine, a ženke se terale samo jednom-dvaput godišnje a i tako birale drugog, većeg i jačeg mačka.)
Planiraš da usvojiš odnekud mače, namerno okoćeno tj. majčini vlasnici su je namerno pustili da se okoti? Edukuj ljude da je to pogrešno i potraži mače na ulici ili u azilu, privremenom smeštaju... Pun je fb mačića za udomljavanje.
I razmisli jesi lli spremna na svakodnevni rat sa dlakama i čišćenje posipa. I kupovinu istog, što nije mala stavka čak ni ako mačke izlaze. (Moja dvojica, jedan odrastao i jedan od oko 2 meseca, za noć potroše brat bratu 50 dinara posipa, ne smem da pomislim koliko bi me koštali da i preko dana idu u wc u magacinu.)
Pa ona je preživela panleukopeniju u odmaklom stadijumu!To je znači mali borac, a najbitnije od svega će joj tokom života biti da bude uz novu "mamu" koja je spasila. Moj Ginger se već mesec dana (sutra će biti) ne odvaja od mene koja sam ga otrgla od čopora komšijskih avlijanera i mog Mirka koji ga je utešio i uzeo u zaštitu i od moje kuje s kojom se odmah posvađao.
Ni jedna zivotinja kojoj otpadaju dlake nije za stan.
Macka moze i danima da bude sama u stanu, kuci, pas nikako. Cak se preprocuje da kada ljudi nekuda putuju da se macka ili macke ostave u stanu/kuci,Zanima me šta mislite o drzanju mace u stanu? Planiram da kupim rusku plavu zenku od 2 meseca koju bih drzala kod sebe u garsonjeri. Nikad nisam imala mace, pa me interesuje sta treba da joj obezbedim? Dobijam je sa papirima i vec naviknutu na posip. I posto studiram, koliki je problem da ostaje sama ponekad i satima, skoro ceo dan kod kuce.
Ni muškarac. Dakle, posle tridesete bi svi muškarci morali da lete iz kućeNi zena kada pocnu da joj otpadaju dlake nije da se vise drzi u stanu.