tots1
Ističe se
- Poruka
- 2.023
nije preporučljivo zatvarat zbog bakterija gljivica i čega sve ne bolje da je prozračnijesve je dobro prošlo
neće više da se desi
što ne zatvaraš vreta od mašine?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije preporučljivo zatvarat zbog bakterija gljivica i čega sve ne bolje da je prozračnijesve je dobro prošlo
neće više da se desi
što ne zatvaraš vreta od mašine?
preskupo777 eura veterinar u sledećem životu ću biti veterinar
Jadniče, baš se istresirala. Razveseliće se ona!
Jadniče, baš se istresirala. Razveseliće se ona!
![]()
preskupo
Za te pare su trebali i da je udaju, malo macka na infuziju, malo se opere, 800 jevrica bitenzi...bukvalno trecina plate u Nemackoj i vise.Prije pola sata je izašla i malo jela i sad se kreće ovuda, ne ulazi uopšte u prostoriju gde stoje mašine
Njena sestra je cijelu noć tražila i kad sam je donijela bila je agresivna prema njoj, a to zaista nikad nije bila od malena su skupa i uvjek zajedno, najverovatnije osjeti promjenjen miris
Jutros su je još jednom okupali u klinici zbog praska
Za te pare su trebali i da je udaju, malo macka na infuziju, malo se opere, 800 jevrica bitenzi...bukvalno trecina plate u Nemackoj i vise.
Ne znam kod nas u Srbiji bi iznelo nekih 50 evra, moja pretpostavka, najvaznije da je macka dobro, ali brate mili stvarno deru.
Ne znam kod nas u Srbiji bi iznelo nekih 50 evra, moja pretpostavka, najvaznije da je macka dobro, ali brate mili stvarno deru.
Stavi se na svoju polisu i gotovo.Moja koleginica je platila 7000 eura za lečenje psa koji je na kraju ipak morao biti uspavan
Pas je pojeo otrov utoku šetnje , non stop je bila kod veta i u klinikama 100 čuda pokušavali ali nisu uspeli da je spase
Nije imala osiguranje a kad je drama krenula nije je mogla nigde osigurati
Kad je opet nabavila stene odmah je zaključila osiguranje
wow! koji omekšivač si koristila?
Da je došlo do umeksivaca bila bi mrtvawow! koji omekšivač si koristila?
Imala srecu veliku.Da je došlo do umeksivaca bila bi mrtva
Umeksivac mašina uzima na kraju i pre centrifuge![]()
Batina je iz raja izašla.Grejs je pokušala jednom da uđe, ja je videla kako pokušava, dobila je po dupetu i više nikad nije probala.
kako je maca jeli priča s tobom?