Mačka u mašini za veš

❤️❤️❤️❤️❤️

IMG_2022.jpeg

Jadniče, baš se istresirala. Razveseliće se ona! ❤️❤️❤️

🐈🐈🐈

Prije pola sata je izašla i malo jela i sad se kreće ovuda, ne ulazi uopšte u prostoriju gde stoje mašine

Njena sestra je cijelu noć tražila i kad sam je donijela bila je agresivna prema njoj, a to zaista nikad nije bila od malena su skupa i uvjek zajedno, najverovatnije osjeti promjenjen miris

Jutros su je još jednom okupali u klinici zbog praska

Prije pola sata je izašla i malo jela i sad se kreće ovuda, ne ulazi uopšte u prostoriju gde stoje mašine

Njena sestra je cijelu noć tražila i kad sam je donijela bila je agresivna prema njoj, a to zaista nikad nije bila od malena su skupa i uvjek zajedno, najverovatnije osjeti promjenjen miris

Jutros su je još jednom okupali u klinici zbog praska
Za te pare su trebali i da je udaju, malo macka na infuziju, malo se opere, 800 jevrica bitenzi...bukvalno trecina plate u Nemackoj i vise.

Ne znam kod nas u Srbiji bi iznelo nekih 50 evra, moja pretpostavka, najvaznije da je macka dobro, ali brate mili stvarno deru.

Moja koleginica je platila 7000 eura za lečenje psa koji je na kraju ipak morao biti uspavan

Pas je pojeo otrov utoku šetnje , non stop je bila kod veta i u klinikama 100 čuda pokušavali ali nisu uspeli da je spase

Nije imala osiguranje a kad je drama krenula nije je mogla nigde osigurati

Kad je opet nabavila stene odmah je zaključila osiguranje

Moja koleginica je platila 7000 eura za lečenje psa koji je na kraju ipak morao biti uspavan

Pas je pojeo otrov utoku šetnje , non stop je bila kod veta i u klinikama 100 čuda pokušavali ali nisu uspeli da je spase

Nije imala osiguranje a kad je drama krenula nije je mogla nigde osigurati

Kad je opet nabavila stene odmah je zaključila osiguranje
Stavi se na svoju polisu i gotovo.

Back