Mačka u mašini za veš

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.881
😭😭😭

Da li ste nekad čuli za takvu dramu i kako se završilo ?

tolike godine imam mačke i sve zna oko istih ali da sam nekad uključila mašinu a da je mačka u istoj, to mi se nije desilo do danas ! Nije moja mačka već mačka moje ćerke 😭 ona je sinoc otišla na odmor a mi smo nocas dosli, čuvam joj stan i mačke, vidim da ima vesa u mašini i povučem veš vidim nije oprat ubacim prasak i startujem mašinu 😭😭

Posle 10 minuta čujem mačka mjauce utrcim u ostavu ugasim mašinu i otvorim mala vrata i mačka mokra vrišti

Izvadim je i peskirima umotam i izbrisem peskirima , spakujem je i odvedem u kliniku mora ostati preko noći na infuzijama zbog praska i toksina i da iako sad izgleda ok i lepo mirise postoji opasnost upalu sluzice i to je kobno za mačke

IMG_1987.jpeg

😭😭😭

tolike godine imam mačke i sve zna oko istih ali da sam nekad uključila mašinu a da je mačka u istoj, to mi se nije desilo do danas ! Nije moja mačka već mačka moje ćerke 😭 ona je sinoc otišla na odmor a mi smo nocas dosli, čuvam joj stan i mačke, vidim da ima vesa u mašini i povučem veš vidim nije oprat ubacim prasak i startujem mašinu 😭😭

Posle 10 minuta čujem mačka mjauce utrcim u ostavu ugasim mašinu i otvorim mala vrata i mačka mokra vrišti

Izvadim je i peskirima umotam i izbrisem peskirima , spakujem je i odvedem u kliniku mora ostati preko noći na infuzijama zbog praska i toksina i da iako sad izgleda ok i lepo mirise postoji opasnost upalu sluzice i to je kobno za mačke

Pogledajte prilog 1572962
Ne predbacuj si, to su jednostavno životne stvari koje se dogode.
Drugim riječima, ponekad napraviš sve kako treba i svejedno izgubiš - to je jednostavno život.
Nadam se da će se mačketina 100% oporaviti.

😭😭😭

Pogledajte prilog 1572962
Jadna maca! :(

Mi uvek, ali uvek proveravamo, moja devojka uopšte ne uključuje mašinu dok ne vidi obe mace, a ja izbacim stvari i pregledam da neka slučajno ne spava unutra.

Zbog Macosa uopšte ne držimo veš u mašini, ubacujemo nepostedno pre pranja.

Ne predbacuj si, to su jednostavno životne stvari koje se dogode.
Drugim riječima, ponekad napraviš sve kako treba i svejedno izgubiš - to je jednostavno život.
Nadam se da će se mačketina 100% oporaviti.

Ja se iskreno nadam da će sve biti uredu. Kretala se ovde i odnijela sam je u kliniku jer se nagutala vode, posle pregleda su rekli da su pluća uredna i da je 10 minuta kratko ali se najverovatnije progutala vode u kojoj je bio prasak za veš iako sad izgleda uredno ipak može da u toku noći dodje do problema i da je u bolnici na sigurnom jer će je veterinar pratiti

Jadna maca! :(

Mi uvek, ali uvek proveravamo, moja devojka uopšte ne uključuje mašinu dok ne vidi obe mace, a ja izbacim stvari i pregledam da neka slučajno ne spava unutra.

Zbog Macosa uopšte ne držimo veš u mašini, ubacujemo nepostedno pre pranja.

Krivo mi je sto nisam sve povadila i opet ubacila samo sam virnula na brzinu 😭

Prelepa je, jadna maca! Ma sve će biti u redu! Vlast bi morala da uvede i javno zdravstveno osiguranje za krznene članove porodice, mi smo naše mace osigurali i preko mog i preko osiguranja moje devojke preko posla, svaka ima duplo, za slučaj da im treba više većih intervencija za jednu godinu.

Nadam se da će pamtiti da nisam namjerno i da sam je odmah odnela kod veterinara gde sam za 15 minuta priče +pregleda platila 400 eura a sutra računam da će biti sigurno još 250 eura iako bi platila i 5x više samo da je spase
Član porodice, ljudi koji ne čuvaju ljubimce ili koji na životinje gledaju kao na stvari ili na robove ne mogu to nikako da shvate.

Ako je u kuci toplo uopste nije cudno da macka hoce u masinu, verovatno, najbolje praznu.
Mora da im je ladovina na metalnom bubnju u masini.
Moze verovatno i u masini za susenje.

ako je takav slucaj, najbolje da se isprazni i masina i susilica da cicos macos moze da se 'ladi.

Juce sam bio na placu. Imam saht za vodovod koji je pokriven metalnom plocom. Tu imam slavinu za bastensko crevo. I to je deo koji je vecim delom dana u ladovini.

Medjutim, posto je bio prilicno topao dan, lokalni cicos macos je ustanovio da je na metalnoj ploci najladnije, osim toga ispod je ladno jer je pod zemljom tako da dodje ko erkodnisn plus nije na suncu....

Tako, nisam vadio crevo da mu ne smetam. Spavao je dobra 3-4 sata tu.

Back