Dakle imam macku koja je stara oko godinu i po, i ove godine 2.maja je rodila dvoje macica,muskog i zenskog... Sve je to fino, ali problem je u tome sto se ona opet krenula maciti krajem jula,pocetkom avgusta jer ona ne moze protiv prorode a meni nije potrebno vise od 3 macaka pa smo je odveli kod veterinara da je sterilise.... Od kad smo je vratila cudno se ponasa.. Svoje macicima kooji sad imaju oko 4 i po mjeseca ne da da joj pridju...Znaci ode od kuce ne bude je po citav dan,dodje kuci obicno kada treba jesti a kada vidi svoje macice kezi se na njih i tjera ih i ona se vise ne da maziti, Kad je hranim jedino da da joj se pridje,uglavnom nahranim je i okrene se i opet pobjegne od mene.Tako da dodje par puta dnevno do mene kad je gladna uglavno.A da se maziti kad macici nisu prisutni,a kad njih vidi poganja ih ili napadne.....kada priblizim jednog od macica i drzim je za glavu samo mjauce i da kazem "rezi" na njega i ne da mu da bude tu....Veliki uspjeh koji sam postigao jeste da ih hranim sve troje zajedno,tad se normalno ponasaju svi,ali ovako cim ih vidi tjera ih....Moze li mi neko reci sta da uradim da bar ne ide od kuce i da mi objasni zasto se tako ponasa sa svojom djecom i zasto odlazi od kuce...