26041967
Obećava
- Poruka
- 82
Nebi puno da dužim ali imam veliki problem sa malim buvama . Imam kućnog ljubimca koji ima i svoju prostoriju u kojoj se maci uzgaja mačiče , to je ustvari jedan deo garaže . Svake godine imama muke sa buvama ali posle mačiča isprskam deo gde je bilo leglo i malo pod sa kontaktorom i rešm se buva . Prošle godien mačka se macila tri puta tako da period kada sam mogao da izvršim prskanej mi je promakao nisam isprskao. Ove godine sam već poklonio mače i nisam baš ni obazirao se na prostoriju iako ulazim često u nju da li treba da se isprska , na tome je opomenula mačka koja je inače opet skotna , nije htela da boravi u prostoriji , čak ni da uđe unutra da jede je izbegavala , primetim ja da se ona od nečega plaši pogledam malo bolje kada ona videla mrava kod hranilice i pobegla napolje ....? kaže meni žena pogledaj ti da nema buva u prostoriji , vratim se ja u prostoriju u šorcu , kada ima šta da vidim na člancima i listovima nogu jedno desetak buva sam pokupio dok sam prošetao po prostoriji . Naravno odem i uzmem odma Rajd kontaktor posle čiščenja prostorije i pražnjenja njihovog WC od piljevine i isprskam taj deo i deo gde je maca boravila i pod koliko sma uvatio sa pola spreja ..... sutra ujutru odem i kupim u veterinarskoj stanici otrov "BOMBEX lamba stop" pozvao i ove iz Eko-sana koji ga koriste za deratizaciju i oni su mi preporučili istu hemiju, kao bićete mirni tri meseca pošto je to kontaktni otrov koji će ostati u porama betona i zidova .... Isprskam ja prostoriju prethodne je detaljno počistim i uklonim od zida delimično nameštaj i sve one drangulije koje se tamo skladište. To sam odradio uveče , preko noći iko nije ulazio u prostoriju ujutru ođem opet u šorcu da proverim 
opet nekoliko buva po nogama , zaključim da nisam dobro isprskao taj deo gde im je stajala kutija za WC i pored stoje naslagane neke daske i plakar zatvorim prostoriju i čkam opet veče , napravim ostatak otrova u pet litara vode i sada detaljno okupam taj edeo ispomeram sev te daske i vetriicu isprskam sve to . Opet zatvorena prostorija preko noći , uđem ujutru unutra prošetam po prostoriji . Divno nema ni jedna buva bar nije naskočila na noge , ali za svaki slučaj zatvorim prostoriju i kažem deci i ženi neka stoji tako ceo dan da niko ne ulazi tamo . Naravno morao sam na brzinu da uđem popodne oko tri unutra d auzmeme nešto od alata iz garaže i ajde odem do tog dela gde sam ponovio prskanje i gde ujutru nije bilo buva 

invazija po mojim nogama ako niej naskočilo destak komada za jedan minut i nije da su mlitave kao predhodni dan nego živahen i agresivne jedva ja njih sve povatam i poubijam ....
Ljudi da li je neko imao kontakta sa ovim Bombexom lamba stop , ovi me ubeđuju iz ekosana da sačekam da će da pocrkaju . ja odma seo u auto i otišao da kupim novi otrov : Etanon i planiram sutra da sve te sitnice izbacim napolej u dvorište na sunce usput ću to da isfajtam sa otvovom ponovo ću d apočistim celu garažu i tu prostoriju i isprskati podove i zidove do pola metra sa tim ETANON.om
Ljudi ko je imao sličan problem neka mi kaže u čemu grešim ako grešim , ili je ipak bio problem taj otrov BOMBAX LAMBA PLUS ????????????????

Ljudi da li je neko imao kontakta sa ovim Bombexom lamba stop , ovi me ubeđuju iz ekosana da sačekam da će da pocrkaju . ja odma seo u auto i otišao da kupim novi otrov : Etanon i planiram sutra da sve te sitnice izbacim napolej u dvorište na sunce usput ću to da isfajtam sa otvovom ponovo ću d apočistim celu garažu i tu prostoriju i isprskati podove i zidove do pola metra sa tim ETANON.om
Ljudi ko je imao sličan problem neka mi kaže u čemu grešim ako grešim , ili je ipak bio problem taj otrov BOMBAX LAMBA PLUS ????????????????