macici sa pustog ostrva

<(o.O)>

Aktivan član
Poruka
1.236
Ovi macici su rodjeni na ovom krovu i nikada nisu sisli na zemlju. Nalaze se na divljem ostrvu u Dunavu gde nema ni struje ni vode, a ni ljudi zimi. U razgovuru sa jednom zenom sam saznala da macke bas stradaju zimi, da dosta njih ne doceka prolece. Macici su strasno pricljivi, stalno se javljaju prolaznicima :))). Bice ocisceni i od parazita i imaju jos malo vremena dok ne krene ruzno vreme sa kojim nadolazi voda i plavi dobar deo ostrva :((( Jos uvek nije kasno da im pruzimo sansu da imaju normalan maceci zivot, a ne da zavrse tako sto ce umreti od gladi, smrznuti ili udavljeni... Sada su bezbrizni i ne znaju da im je od zivota ostalo jos samo nekoliko meseci...
064 285 1938
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150314068292225.352766.662907224

OO, sta da ti kazem, uzela bih ja jedno, al gazdarica iz nekog razloga samo na kuce pristaje, za macku nece ni da cuje, iako ne zivi u istom stanu. Ne znam sto. Ja jedva sakrih one dok ih nisam poudomljavala. Nadam ti se svoj sreci.

Sto se ne vide slike?, Koje su boje? Evo dogovorih se ja danas s gazdaricom da jedno mace i jedno kuce uzmem (kuce planiram da kupim, rasno), al ne mogu sve do oktobra, pa ako su te muke tolike, uzecu ja 1, al prodala sam kola, nema sanse da dodjem po njega, zivim u Sapcu

Poslednja izmena:

Back