MAČIĆI IZ KUTIJE

mrvica i cile

Primećen član
Poruka
918
PRENOSIM POST:

Imaju oko mesec dana. Pronadjeni su u botanickoj basti. Mi stvarno vise namamo gde sa njima. Kuci ih imamo 6 a zivimo u jako malom jednosobnom stanu. Dok smo se setali samo smo culi kako piste. Nismo imali srca da ih ostavimo na kisi a niko drugi nije hteo da ih uzme. Molimo da se iskreni ljubitelji macaka jave. Situacija je alarmantna! Tel: 063 17 84 783

Ja sam samo prenela oglas u želji da pomognem, ne znam detalje, sve informacije možete dobiti na gore navedenom telefonu!

Prilozi

• mačići 1.jpg
    mačići 1.jpg
    4,2 KB · Pregleda: 73
  • mačići 2.jpg
    mačići 2.jpg
    5 KB · Pregleda: 73
  • mačići 3.jpg
    mačići 3.jpg
    3,8 KB · Pregleda: 74
  • mačići 4.jpg
    mačići 4.jpg
    4,2 KB · Pregleda: 74
  • mačići 5.jpg
    mačići 5.jpg
    3,7 KB · Pregleda: 74
Takodje prenosim post : POKLANJAM 4 MACETA ( 2 decaka i 2 devojcice) STARE 2 MESECA. VAKCINISANI SU I NAUCENI DA VRSE NUZDU NA PESAK. VEOMA UMILJATI I MNOGO VOLE DA SE MAZE...Saljem slike na mail !!!
TEL: 061 80 50 334Snezana Beograd
Oglas jee dodat 10.maja 2010

Udomite macice

Maca se omacila u dvoristu zgrade, ima cetiri maceta ali juce smo primetili da im s ocima nesto nije dobro pa sam ih odnela kod veterinara. On im je ocistio okice i rekao da nije strasno ali im se moraju cistiti redovno i davati sirup. Sada su mnogo bolje, ja cu im izleciti okice a vas molim ako imate uslove ili znate nekog ko moze da ih udomi da mi se javi, jako mi ih je zao a ne mogu u stanu da ih drzim. Preslatki su,tri su siva i jedno tamni..novi sad

Ime i prezime: Bojana
E-mail adresa: nikvns@hotmail.com

Back