zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
Petar_Pan:Heh koji optimista... znaci bilo kojoj devojci da pridjes dobices broj fona."malcice je drukcije u praksi"... ..
Heh i od mene...:-D Malčice je VIŠE drukčije...:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:Heh koji optimista... znaci bilo kojoj devojci da pridjes dobices broj fona."malcice je drukcije u praksi"... ..
tebe!? bozhe sachuvaj.. upala si u lo$ 3p izgledamAximA:Sta ti imas protiv mene???![]()
Petar_Pan:Zavisi od devojke... i od toka price) da li ti se vremenom verovatnoca za fon povecava ili smanjuje.
Heh koji optimista... znaci bilo kojoj devojci da pridjes dobices broj fona."malcice je drukcije u praksi"... Ima nekih kod kojih nije bitan ni stav ni izgled ni prica... jer u glavi imaju predrasude i komplekse... Pogotovo zavisi i od trenutnog raspolozenja... od u kakvoj je psihickoj fazi (ima tipa nema tipa... boluje)... vaspitanja, obrazovanja, ubedjenja i... snova... No podrzavam optimisticki stav...
E-mail traziti danas... je malo bezveze... jer prvo 3/4 devojaka ne koriste komp uopste i imaju cak i neku averziju od istog... i traziti mail bi kod 3/4 bio promasaj... Sad ko zna kako ce biti u buducnosti... A i koji ce ti mail kad je fon bolji... brza komunikacija....
E da za ovu foru sa kretanjem i vracanjem se slazem... To ti je inace fora iz MLM-a koja je vrlo dobro prostudirana i proucena.... Daklem tutni kupcu robu u ruke pa mu je otmi iz ruku... i to ce kod njega stvoriti filing... pa vrati mi to nazad... zelim to.... hej zelim to... a to je ono sto se zeli postici...
Petar_Pan:Svakako da su cake... fore i fazoni vrlo korisna stvar... i ja bi ih rado bolje upoznao i prostudirao...
U svakom slucaju kad neko dobije krila... da napise knjigu npr... i time ucini nesto pozitivno treba ga podrzati....
Ne moze da skodi...DukeofSerbia:Nece bas knjiga biti cake i fazoni. Bice to umetnost (malo promocije) 8-) .
Mislim da cu uspeti do kraja marta, ako mi ne iskrsnu neki problemi. Treba zastiti autorska prava i tome sl.
Nije ni moj pogled nista drugaciji... samo ti meni malo trpas neke reci u usta koje ja nisam rekao... Vidis ja nisam rekao da je ona lovina nego sam rekao da je ona princeza... A naracvno da pogledam... pa nisam corav... a ni glup... Mislim lepi su tvoji postulati o tom prilazenju... kao od prvog pogleda se nasli... zaljubili se na prvi pogled i to... Tipicna razmisljanja "Princeze" ali eto kad mene mora i intelektualno malo da zadivi da bi se ja zaljubio... Bajkovito je sve to... ali lepo...malavelika:@Petar Pan
Hmm, nismo se bas najbolje razumeli PPane...naravno da svako zeli da kraj sebe ima sto kvalitetniju osobu, ali ti se bas nisi tako izrazio, nisi situaciju opisao ovako" udjem u lokal i primetim jednu slatku devojcicu, bas su nam se pogledi nasli (to sam mislila pod onim "naci se", a ne imati ugovoren date sa nekim negde), i osetim neke vibracije u vazduhu, i pridjem joj, i izbliza vidim da je bas lepa i ima neki jebozovan pogled, a kad smo poceli da pricamo vidim da je bas OK, skroz normalna i bas duhovita.." nego je bilo "pridjem najlepsoj i najjebozovnijoj". Mislim da muskarci koji udju negde, osmotre "lovinu", izaberu i krenu tendenciozno sa utvrdjenim nastupom da muvaju, kod normalnih devojaka nemaju sanse. I mislim da se ispostavilo da je "najlepsa" bila "normalna devojka" koja te je provalila, i bas zato nisi uspeo. Mozda taj tvoj obican, normalan nastup uopste nije bio to, vec gluma koja se njoj nije svidela, pa se niste "nasli", a mozda i gresim, who knows....ovo je ipak, samo skromno misljenje jedne “normalne devojke”
![]()
Jbg, mi govorimo totalno razlicitim jezikom!!Petar_Pan:Nije ni moj pogled nista drugaciji... samo ti meni malo trpas neke reci u usta koje ja nisam rekao... Vidis ja nisam rekao da je ona lovina nego sam rekao da je ona princeza... A naracvno da pogledam... pa nisam corav... a ni glup... Mislim lepi su tvoji postulati o tom prilazenju... kao od prvog pogleda se nasli... zaljubili se na prvi pogled i to... Tipicna razmisljanja "Princeze" ali eto kad mene mora i intelektualno malo da zadivi da bi se ja zaljubio... Bajkovito je sve to... ali lepo...
I naravno da prilazim sa nastupom da smuvam... nego sta? Da mi bude drugarica? Ima ona drugarica i bez mene... njoj treba nesto vise od puke bezazlene pricice... njoj treba avantura, san, muskarac...
Nije bila gluma vec samo pustanje njoj da ona sama koristi svoje oci i svoj mozak... ali ona je ipak previse bila u snovima da bi bilo sta videla... :wink:
malavelika:najbolje je kad ti neko pridje (a, samim tim sto je to uradio stavio ti je do znanja da mu se svidja ovo/ono kod tebe) totalno casual, BEZ JASNE NAMERE, ili bar bez ocigledne namere, i kad sve ide spontano, i za tebe, i za nju....
Jest pa zato i ne prilaze grupi... jer ove jedva cekaju "plen" za zezanje... sto im i odgovara jer 1 na 1 ne bi imale nista pametno da kazu...EliNS:E to, to... Najbolje je kada momak priđe grupi devojaka i obrati im se svima zajedno, a ne nekoj konkretno, jer time ostavlja utisak da mu se nijedna ne svidja posebno, nego je samo onako prišao radi priče i zezanja... Onda se opušteno može razgovarati jer se niko ne oseća kao "plen"...
Jedini je problem što danas malo koji frajer ima "petlju" da priđe grupi devojaka, a tada je stvarno najbolja "zeza".
Hmmm...da ... kad malo prevrtim po mozgu... setim se par epizoda... kad mi je jednostavno na prvi pogled bio neki osecaj prijatnosti i prosto osecaja kao da se znamo 100 godina... primetis neku slicnost ili nesto sto ti se svidi i onda utripujes neke stvari(itprilike sve ostalemalavelika:Jbg, mi govorimo totalno razlicitim jezikom!!
Ma, ko spominje bajke i ljubav na prvi pogled? Kad se kaze "naci se sa nekim-pogledom, dodirom, pricom" misli se, ne na padanje u trans od trenutne zaljubljenosti, vec na to da su se dvoje "nasli", dobro funkcionisu tim pogledom, dodirom i pricom. Pa, nije valjda da ti se nikada nije desilo da negde udjes i primetis nekoga, sa kim se "onako" pogledas i bude ti neki dobar osecaj? Maaa, sigurna sam da jeste :wink: Nisam "princeza" na nacin na koji si je ti opisao, i sigurno da neko prvo mora intelektualno da mi se svidi da bih se zaljubila, i ne mislim da bilo kojoj ribici, pa ni princezici treba prici kao "drugarica"-ribe to provale i onda ces joj zaista biti samo "drugarica", ali prema iskustvima mojih drugarica, i svom sopstevnom (a, nisam mala), mogu reci samo ovo: najbolje je kad ti neko pridje (a, samim tim sto je to uradio stavio ti je do znanja da mu se svidja ovo/ono kod tebe) totalno casual, BEZ JASNE NAMERE, ili bar bez ocigledne namere, i kad sve ide spontano, i za tebe, i za nju....Btw, ovo nije prepucavanje, samo mali savet, vidim da imas talenta, pa da malo pomognem :wink:
Petar_Pan:Davnih dana, sam se malo zamislio o ovom pitanju... i izvrsio jedan experiment.
Subota vece... sumnjivi lokal... ekipa perifernog tipa... Kruzni pogled po lokalu...2 interesantne... Najlepsa u lokalu i najhebozovnija u lokalu...
Najlepsa:
Stoji sa starijom kasnije saznadoh sestrom...
Crni komplet... uske pantalonice i njena ultra mala gooza... gola ramena... plavusa original... ocigledna "dama"... na njoj sljaste mindjuse, kajla i veliko srce na kajli pomislih od zlata ali ipak bese srebro... I ja se setih "Zone Zamfirove", 5 kila dukata oko vrata i prosetali je sokacetom...
Sve u svemu cista "princeza"... odavala je neku dobrotu ali i hladnocu... i ja pomislih njoj treba neki princ... i ubacih ti se ja u ulogu nekog viteza iz 14 veka i startovah...
Bio sam skroz ok... onako kao neki skroman, prirodan, normalan, pun postovanja lik koji se ama bas nista nije duvao i u kojem je ona trebala da vidi sve njegove kvalitete i vrline... namerno sam pustio da ona sama vidi dobrog, super coveka...
Ali elem ona ih uopste nije videla... Njena prica je bila opterecena nekim snovima i romantikom... Setih se onih ruskinja i ukrajinki sto salju mailove "Htela bih da se udam i da zivim u kuci na moru".... Ocigledna sponzorusa, inace radi kao vaspitacica
... Elem u tim njenim snovima nije bilo mesta za mene jer ona u meni nije videla princa... vec samo normalnog prosecnog coveka...nedovoljno dobrog za nju...
Uopste mi nije pokazala nikakvu dozu inteligencije (za razliku od njene sestre koja je sistala od fora fazona i metafora) al glupo je startovati sad sestru isto vece, a i fizicki je bila losija od ove... Daklem normalnim, ne folirantskim pristupom nista...
Shiwa:Pa gle..................biti swoj..............je yebacka stwar........na to se ljudi loze...........a glupo je folirati kasnije te i skuze..............a to lijepa i glupa...........pa toga imas swugdje oko sebe ali pitanje je sta trazis...........?
Dobru drugaricu i curu ili (pretpostawljam) fuk za jednu noc...........(owo drugo mislim)..........e pa za owo drugo,saswim neobawezno dobra,stowise cak i pozeljna je plawusa.........tako si fino nakacis jos jedan trofej.....
E a najbolje ako ti se dese osobine owe gore sa izgledom owe dole.............jack pot!![]()
A ima i takwih.......znas........
A filozof zna da brblja sta bi drugi trebalo da rade... a inace u zivotu nije ni izasao... a kamoli prisao nekoj... jos manje radio nesto cetvrto...dekart:petar misli da je macho sto je gospodjici rekao "bicu ovde sutra,budi i ti pa se vidimo".....
duke misli da je bolje da je petar uzeo njen broj pa da je zove za dan-dva.............
doticna cica zna da bi bilo najbolje da je petar karrao to vece,al ko zna zna.........
Znas ti vrlo dobro sta Petar hoce... dobru devojku pored sebe... a dok to ne bude dotle mogu i te za jednu noc da se provuku kroz iglene usi... koje su inace obicno losijeg kvaliteta od onih drugih i koje samo umeju dobro da se foliraju i zezaju.... Takodje ako ne znas Petar "ne voli zle" i ako mu se neka ucini takva (tj. koristi neke zle metode za teranje konkurencije) oterace je u "Nepal, Indija" pa nek se cese... :wink:Shiwa:Pa gle..................biti swoj..............je yebacka stwar........na to se ljudi loze...........a glupo je folirati kasnije te i skuze..............a to lijepa i glupa...........pa toga imas swugdje oko sebe ali pitanje je sta trazis...........?
Dobru drugaricu i curu ili (pretpostawljam) fuk za jednu noc...........(owo drugo mislim)..........e pa za owo drugo,saswim neobawezno dobra,stowise cak i pozeljna je plawusa.........tako si fino nakacis jos jedan trofej.....
E a najbolje ako ti se dese osobine owe gore sa izgledom owe dole.............jack pot!![]()
A ima i takwih.......znas........
Petar_Pan:Znas ti vrlo dobro sta Petar hoce... dobru devojku pored sebe... a dok to ne bude dotle mogu i te za jednu noc da se provuku kroz iglene usi... koje su inace obicno losijeg kvaliteta od onih drugih i koje samo umeju dobro da se foliraju i zezaju.... Takodje ako ne znas Petar "ne voli zle" i ako mu se neka ucini takva (tj. koristi neke zle metode za teranje konkurencije) oterace je u "Nepal, Indija" pa nek se cese... :wink:
Psihologue:Kladim se da ti nisi iz Srbije,stil pisanja neodgovara ovim nashim balkankama...