Machine Head

normalno da je extra...bas su likovi...sad sam listao jedan od prvih metal hammera i video neko pice sto oni preporucuju to je mnog loodo ne bi ja brate...kao top 10 najboljih metal ****...ako neko ima taj MH neka obavezno procita bas ima ludih stvari..mada Absint hmmm

...je da je nevidjeno njesra. neki jadan pokushaj vracanje korenima.. neuspeli. kroz jadne gang shout-ove i preduga solo izdrkavanja.

pesme nisu old skool, samo su isforsirane.

i da, oni su mi jedan od omiljenih bendova. pa bili.

Ovo sto imam s novog albuma(Beautiful Mourning,Aesthetics of Hate,Now I Lay Thee Down,Halo,
A Farewell to Arms i Battery)nije lose al moglo je i bolje!!!

Al ipak Sjajan bend!!!Obozavam ih!!!

Kakve su ostale pesme s albuma - Slanderous,Wolves i Clenching the Fists of Dissent????!!!!

Bio sam u prvom redu uz ortaka aka DR.Grozozo bila je bre ludnica.Novi album VRH,kao i svi ostali,imaju neke nebulozne pesme npr. Colors ali za ostalo nemam reci

Preslusao neko pesmu Trephination mnogo jaka stvar.

E da Makijaveli sta ti imas da komentarises MH kad imas sliku 2Paca na avataru???Mrs na neku rep temu :D :twisted:

KimLee:
Bio sam u prvom redu uz ortaka aka DR.Grozozo bila je bre ludnica.Novi album VRH,kao i svi ostali,imaju neke nebulozne pesme npr. Colors ali za ostalo nemam reci

Preslusao neko pesmu Trephination mnogo jaka stvar.

E da Makijaveli sta ti imas da komentarises MH kad imas sliku 2Paca na avataru???Mrs na neku rep temu :D :twisted:
don't worry be happy ;) ....

Nisam ih slusala sto godina i sad pustim Through the Ashes of Empires ( po meni najbolji njihov album)... Uh bre al su dobri. Novi album imam, ali ne znam da li sam ga jednom preslusala. Krivo mi je samo sto je bio onako shitty zvuk na certu, pa u poslednjem redu nisam nesto ni cula. Al sam se rasplakala kad su svirali Descend the Shades of Night posle one price o Dimeu...

Back