Mačevanje - tema za pozitivce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Hoću da zamolim da se ne priključuju temi oni koji forum koriste za lična prepucavanja. Hajde da ne degradiramo ovaj veliki sport, ovu divnu veštinu koja je i inače dovoljno degradirana u Srbiji. I finansijski i kako god hoćete. Hajde da kad neko ko hoće da upiše dete na mačevanje, pa konsultuje forum, pa dođe na ovu temu, pomisli: lep sport, zanimljivi tekstovi, sjajne fotke...
Dakle, ono što me prvo zanima, GDE se u Beogradu mogu naručiti adidas mačevalačke patike? Dajte mi tel, mail...

Hoću da zamolim da se ne priključuju temi oni koji forum koriste za lična prepucavanja. Hajde da ne degradiramo ovaj veliki sport, ovu divnu veštinu koja je i inače dovoljno degradirana u Srbiji. I finansijski i kako god hoćete. Hajde da kad neko ko hoće da upiše dete na mačevanje, pa konsultuje forum, pa dođe na ovu temu, pomisli: lep sport, zanimljivi tekstovi, sjajne fotke...
Dakle, ono što me prvo zanima, GDE se u Beogradu mogu naručiti adidas mačevalačke patike? Dajte mi tel, mail...

Нажалост код нас се адидас мачевалачке патике и чарапе не могу купити у адидас продавници(покушавао сам да их заинтересујем али безуспешно).Покушај на www.macevanje.com to je сајт МК Победник пошто су они заступници PBT опреме тамо имаш тел.бр. Никола или Вукашин па ти могу набавити из Мађарске.Наравно прво изабери пошто има више модела.Иди ма сајт PBT или ALLSTAR опреме па погледај шта има.:bye:

Hvala.
još jedno pitanje: da li mačevanje spada u rizične sportove. Odnosno da li se praktikuju osiguranje dece po klubovima? U stvari ne samo dece, svih članova?

Свакако да не спада,чак шта више за ових седам година колико дета тренира не знам ни за један случај неке теже повреде на тенинзима и на такмичењима(могућа истегнућа мишића а и то само услед не загрејаности).Мачевалачка опрема је тако урађена да пружа потпуну заштиту мачеваоцу.Осигурања деце тј.чланова се не практикују и тренирају и такмиче се на своју одговорност.:bye:

Za decu. Pioniri.

Па у овом тренутку без сумње то је МК Црвена Звезда.Tренинзи за пионире су понедељак.-среда.-петак од 19 : 30 до 21 : 00 час у просторијама спортског друштва ул.Љутице Богдана 1а(Маракана).Више информација можете добити од тренера Јована Рајковића тел.064/14-80-983.:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back