gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet nekome Sunce nije pod pravim uglom,kako smarate sa temama umesto da se suocite sa problemima.
Slično temi koju je otvorila Čičak. Možda čak i isto, ali pošto sam ja plavuša..... u suštini spojite je ako sam promašila.
Jeste li nekome maćeha? Jeste li imale maćehu? Kako su se ponašale i kako se ponašate, kakav odnos imate sa tom decom?
S kojim problemom?
Pa verovatno si maceha nekome ili si imala macehu pa rade neki kompleksi ili sta vec .... Ne znam ja misliti umesto tebe![]()
Sto ste grozne ... jos zivite u svetu bajki
Bila sam maceha a sad odavno toj devojci prijatelj koju posle majke prvu poseti kad dodje iz jedne dalje zemlje kad dodje u posetu .
Oca nekad vidi nekad ne u zavisnosti dal se duze zadrzava ili ne .
Odnos je bio takav da je ona sa svojih 9 godina pocela da dolazi redovno u ocevu kucu tek kad smo se mi vencali. U pocetku na dan , pa vikend i stalno se to produzavalo jer joj je bilo interesantno . sama je trazila . Nisam imala nikakve predrasude ni tada ni sada i sjajno smo provodile vreme . Ja sam bila ta koja je zvocala da joj se kupi sta je zelela jer su njih dvoje bili u cudnim odnosima.
Sve u svemu , kad smo se razisli , dete je svoje vikende provodila kod mene a ne kod oca koji je pravio ljubomorne scene zbog toga ali je njena majka dala sve dozvole
Jako je tesko dozivela nas razvod i to je bio nacin da lakse shvati da me nije izgubila . Pritom je imala kontakt sa nasim detetom sto je najvaznije od svega i njih dve su i dan danas u kontaktu i vidjaju se kad se potrefe u istoj zemlji . Dali da kazem da je na svoje vencanje zvala mene a ne i oca ?
Deca traze samo malo paznje , nista specijalno i ne vidim razloga zasto bi decu izdvajala ... nisu ona kriva sto se roditelji ne slazu .
Bila sam maceha a sad odavno toj devojci prijatelj koju posle majke prvu poseti kad dodje iz jedne dalje zemlje kad dodje u posetu .
Odnos je bio takav da je ona sa svojih 9 godina pocela da dolazi redovno u ocevu kucu tek kad smo se mi vencali. U pocetku na dan , pa vikend i stalno se to produzavalo jer joj je bilo interesantno . sama je trazila . Nisam imala nikakve predrasude ni tada ni sada i sjajno smo provodile vreme . Ja sam bila ta koja je zvocala da joj se kupi sta je zelela jer su njih dvoje bili u cudnim odnosima.
Sve u svemu , kad smo se razisli , dete je svoje vikende provodila kod mene a ne kod oca koji je pravio ljubomorne scene zbog toga ali je njena majka dala sve dozvole
Jako je tesko dozivela nas razvod i to je bio nacin da lakse shvati da me nije izgubila . Pritom je imala kontakt sa nasim detetom sto je najvaznije od svega i njih dve su i dan danas u kontaktu i vidjaju se kad se potrefe u istoj zemlji . Dali da kazem da je na svoje vencanje zvala mene a ne i oca ?
Deca traze samo malo paznje , nista specijalno i ne vidim razloga zasto bi decu izdvajala ... nisu ona kriva sto se roditelji ne slazu .
Divno je kada ljudi ovako razmisljaju.![]()
Lepo.
Koto je jednom na nekoj od tema iznela jako lepo misljenje o macehi svoje dece, odusevile me, i maceha dosta ali Koto neuporedivo vise.
Lakse je ziveti sa dobrim ljudima, kao sto je Ivka.
Mislim da je upravo tu poenta da bivse i sadasnje shvate da nema potrebe voditi ratove i prepucavati se preko dece .
Nisam ja to bas ni shvatala ni razmisljala u to vreme , jednostavno me je vodio osecaj i srce
Kad uskoci onako ujutro u moj krevet i krene da se mazi i pricamo ... pa sta tu mozes da uradis ... osim ako si od kamena .
Njena majka je bila pametna zena i sve se skockalo .
Nisam Dacho ... samo dobro vracam jos boljim ... a ko me nagazi i pored dobrog koje sam pruzala , cupam srce nazivo
Iva casti uvek
Mislim da je upravo tu poenta da bivse i sadasnje shvate da nema potrebe voditi ratove i prepucavati se preko dece .
Nisam ja to bas ni shvatala ni razmisljala u to vreme , jednostavno me je vodio osecaj i srce
Kad uskoci onako ujutro u moj krevet i krene da se mazi i pricamo ... pa sta tu mozes da uradis ... osim ako si od kamena .
Njena majka je bila pametna zena i sve se skockalo .
Nisam Dacho ... samo dobro vracam jos boljim ... a ko me naguzi i pored dobrog koje sam pruzala , cupam srce nazivo
Iva casti uvek
imam poznanicu koja je maceha
ona misli da je sjajna, a moj utisak je da je prava maceha
sa svojim muzem ima jedno dete, a njen muz ima jos dvoje iz prethodnog braka
klinci su skolskog uzrasta
kad dodju kod njih, redovno im sprema hranu koju deca ne vole da jedu i ne jedu u svojoj kuci
njen rezon je - kad ih majka nije naucila, naucicu ih ja
naucices ih kada? kad jednom u dve nedelje dodju kod oca na vikend?
kad klinci dodju, otac svo troje pokupi i odvede negde bez nje na ceo dan
Slično temi koju je otvorila Čičak. Možda čak i isto, ali pošto sam ja plavuša..... u suštini spojite je ako sam promašila.
Jeste li nekome maćeha? Jeste li imale maćehu? Kako su se ponašale i kako se ponašate, kakav odnos imate sa tom decom?
ko zaista voli decu, svoju i i svu decu, gledace da na prvom mestu ona budu srecna.
to je jedino normalno, i jedino sto coveka ispunjava na duge staze
sve sotalo je sujeta, mrznja, i uskogrdust
nista ne moze coveku da napuni srce kao dete.
da, imo sam...u principu ok žena bila, samo što sam ja bio suviše balav da bi to prokljuvio tadaSlično temi koju je otvorila Čičak. Možda čak i isto, ali pošto sam ja plavuša..... u suštini spojite je ako sam promašila.