- Poruka
- 17.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel bi imenom bolje bilo zvati?
Koja pakost izlazi iz tebe , to nije normalno . Nije potrebno da ti nesto izadje iz utrobe da bi nekoga voljela .Nikad ti neces voleti tu decu kao sopstvenu, prosto zato sto nisu izasli iz tvoje utrobe.
Isto tako, usvojeno dete i svoje rodjeno nikad ne moze biti isto, priznao to covek ili ne, ko suprotno govori laze sebe i druge.
pa ok ako ti tako odgovara..a jel mislis da ce te vremenom nazvati majkom i da se to u ovom slucaju zasluzuje?Zovu me imenom i to je u redu,zrele,pametne djevojke s kojima imam dobar odnos.
Ima li neka ljepsa rijec za zenu koja je ulaskom u brak "dobila" djecu?Ja odbijam da me tako zovu,jer mi je to nekako jako ruzna rijec.Ima li neko od vas iskustva s tim odnosima?Kad se kaze maceha ja imam asocijaciju na zlu zenu,a ja to nisam i ne zelim da budem.
Nikad ti neces voleti tu decu kao sopstvenu, prosto zato sto nisu izasli iz tvoje utrobe.
Isto tako, usvojeno dete i svoje rodjeno nikad ne moze biti isto, priznao to covek ili ne, ko suprotno govori laze sebe i druge.
Ovo je potpuno negativan stav i ko tako razmislja bas zasluzuje da ga zovu maceha.Naravno da se moze voljeti i onaj koga nisi rodio.Sretna sam sto ne razmisljam na takav nacin .Nikad ti neces voleti tu decu kao sopstvenu, prosto zato sto nisu izasli iz tvoje utrobe.
U pricipu mi nije ni vazno kako me zovu,(osim mecehompa ok ako ti tako odgovara..a jel mislis da ce te vremenom nazvati majkom i da se to u ovom slucaju zasluzuje?
napisao sam u slucaju da ne znaju da dete nije njihovo..a vole ga ko svoje..a kad saznaju onda im se muti mozak pa se sabiraju dal moze ili nedzordzi, neki od nas mogu, a neki ne mogu, svako pise kroz sopstvenu prizmu - samo je bzvz kad to svoje pripises drugima.
U pricipu mi nije ni vazno kako me zovu,(osim mecehom)vazno mi je da vidim da mi se raduju kad smo zajedno,da smo opustene i da imamo zdrav odnos.Ne znam da li bih i ja nekog ko mi nije majka majkom zvala i to i ne ocekujem.Ne bih se bunila ni protiv toga,ako me s vremenom tako budu dozivljavale.
Ima li neka ljepsa rijec za zenu koja je ulaskom u brak "dobila" djecu?Ja odbijam da me tako zovu,jer mi je to nekako jako ruzna rijec.Ima li neko od vas iskustva s tim odnosima?Kad se kaze maceha ja imam asocijaciju na zlu zenu,a ja to nisam i ne zelim da budem.
ne znam za bolju al ima pregrst gorih...to treba vezbati za obostrano cascavanje
a matjia je zlo po difoltu![]()