MACE

ne smetaju mi
volim da ih hvatam ustima
jednom sam progutao 16 komada
jedna mi zastalo u grlu
pa sam zavrsio u bolnici
doktor mi rekao da to ne smem da radim a ja kad sam dosao kuci pustio sam radio iz kog se cula pesma

Juce sam bila prvi put kod doktora
i cik pogodi sta mi je rekao
ostavi tu budalu, svaki drugi bi
se takvoj zeni vec odavno predao

Od tada nocu skitam, spavam ceo dan
kazu mi da sam nacisto posrnula
kafane, diskoteke, zurke, splavovi
ma ja sam samoj sebi u lice pljunula

Ref.
Dok u znoju bilo koju
nocas negde mazis
ja bih opet bila tepih
po kome ti gazis

Danas sam bila drugi put kod doktora
i dao mi je neke roze pilule
nema te doze, nema sile, magije
sto bi sa moga srca cini skinule

Ponekad nekog sretnem, odlepim za tren
pomislim ima nade, mozda proslo je
ali se djavo javi u gorem obliku
jer moja ljubav stvarno besmrtna je

Juce sam zaboravila da ponesem naocare:???: i gle malera,morala sam do Tosinog Bunara - covece Konjarnik pun maca.Na T.B upekla zvezda,a meni suza suzu stize.
Postadoh alergicna i na jako sunce.Uzas.Jedva sam se dokopala Slavije i rekoh,jbte jos malo,kad me opet udari sunce u oci.Prakticno sam otrcala do prve prodavacice naocara i jedva izabrah neke,jer nisam videla nista - pekle su me oci.Zena se sazali na mene i rece:nisi jedina,i ja imam alergiju i na sunce i na mace."Ali ja nisam bila nikad alergicna ni na sta - rekoh joj. Fala Bogu pa je brzo naiso bus.:roll:

esperanaca usla u bus kad gle cuda alergicna na sipku
nema zasta da se uhvati
skljoka se na zemlju
pridju joj oni harmonikasu sto sviraju po autobusima da je podignu a ona alergicna i na harmoniku
zajebano
jako zajebano

kako vrfeme odmiche generacije su sve bolesnije od glupih bolesti....
bane mene zabavljash to shto one cute super mada te sad ne chitam ali necu vise da manipulisem mozda sam ljubomorna. ne obaziri se

Nikad (nikad ne reci nikad) nisam patila od takvih vrsta alergija. ALI danas mi se desilo nesto uzasno. Imala sam utisak da cu se ugusiti na sred ulice. Odjedanput sam pocela da kijam i kasljem u isto vreme, krenule su mi suze i poceo je da mi curi nos, nisam mogla do glasa da dodjem a disala sam sve teze i teze. Trajalo je, mozda 2 minuta. Sve me u grlu stezalo. Imala sam utisak kao da mi je maca uletela u usta...ne znam.... ali tako sam se prepala. I proslo je od jedanput.

e pa i meni se to isto desava:???:
nemam stalno tih problema,vec samo kad naletim na te gadne mace,pa ih ili udahnem ili mi ulete u oci.:roll:
sad stalno nosim naocare8),tako da su mi oci kolko tolko zasticene:)

Back