MACE

esperanca137

Iskusan
Poruka
6.368
I tako ja juce krenem po zadatku da zavrsim posao za gazdu i sretnem se oci u oci sa MACAMA:evil:
Covece,nikad mi toliko nije smetalo kao sad. A njih milion:shock: I tako pocnu mene da peku oci,svrbe,nos mi procureo,suze krenuse:-? pomislise ljudi da idem ulicom i placem:roll:
Doslo mi je da udjem u prvu apoteku i kupim masku,stavim cvike i izigravam po gradu bolesnog Japanca8-) :lol::lol::lol::lol:
Cula sam da je u nekim zemljama zabranjena sadnja Topola i ostalog drveca koje ispusta mace, tj mogu da ga sade ali na odredjenoj kilometrazi od naseljenog mesta.

Imate li vi ovakvih iskustava i kako se branite?

Sin mog momka ima grozne probleme sa tim alergijama...dijete neprestano kise, slini, oci crvene, natecene...to je stvarno grozno.
Koliko ja znam on ima neke tabletice, i u extremnim slucajevima koristi i sprej za nos.

ja uglavnom izlazim nenasminkana jer cim izadjem suza suzu stize lice mi skroz mokro
jedne godine sam pitala oftamologa i dao mi neke kapi i to je trajalo tu godine a vec sledeceg proleca plakanje sve u 16
posle pola sata prestanem da placem ali bas mi bude bezveze kad izadjem,ljudi gledaju

hvala na savetima
Nego,mene to samo drzi kad sam napolju,direktno izlozena.Sutra dan mi je malo curio nos,al je proslo. Bojim se da izadjem napolje.hahahha bezobrazne mace:-)

................

Prilozi

• Car Flower Sneeze1.jpg
    Car Flower Sneeze1.jpg
    77,8 KB · Pregleda: 11
I ja sam alergična na topolu, ali i na kućnu prašinu, robu koja duže vreme stoji u ormaru, jako sunce, mačketine i njihove dlake, perije, raznorazno cveće, počevši od ljiljana,pa jorgovan, gerber i slično, ma grozno.........manifestuje se tako što me počne svrbiti nos, suze mi oči, ospem se po vratu i nepce me svrbi da ne mogu živeti............užas...........pila presing tabletice, dosta su dobre,ali nije to to...........

jao čoveče....hepresi, alergije, loše maskare i momci...pa ko će to da preživi! I da ostane u komaTu :)
šalim se malo, naravno, ja mislila tema o mačkama :P Kad ono - nije, nego o plačkama.

Selena:
I ja sam alergična na topolu, ali i na kućnu prašinu, robu koja duže vreme stoji u ormaru, jako sunce, mačketine i njihove dlake, perije, raznorazno cveće, počevši od ljiljana,pa jorgovan, gerber i slično, ma grozno.........manifestuje se tako što me počne svrbiti nos, suze mi oči, ospem se po vratu i nepce me svrbi da ne mogu živeti............užas...........pila presing tabletice, dosta su dobre,ali nije to to...........

Bas me interesuje kako si se osula po vratu? Meni se osuo dekolte pre mesec dana i nikako da utihne.Osip je sitan, i svrbi ko djavo.Mazem Sinopenom,ali nista.Pitam se sta li je?:confused:Nisam to nikad imala.Molim te,ako ti nije problem objasni mi kakav je tvoj osip ili mi napisi na PP.Stvarno ne mogu vise da izdrzim,a kod lekara ne mogu:-? tesko da cu dobiti slobodne dane,jer da dobiti uput kod nas je premija:evil: a tek da ne pricam o zakazivanju kod specijaliste i cekanju u redu8)

Back