SyoncMaster2
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
Potrebna mi je pomoc..Zelim da uzmem macu ali ne znam sta mi je sve potrebno oko mace...Maca bi zivela u stanu, u Beogradu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад ће позитивно дружење да ти остави линк -све о мацама-, а ти питај шта те све интересује.
Za buve predlažem Arpalid penu, meni se pokazala fenomenalna, a za stan Neostomosan kapsule, a tvoj predlog za kupanje BGD ne bih podržala, ja pokušala par puta, pa sam izgedala kao da sam tek stigla iz Avganistana ili Irakaah divan izbor i obavezno se redovno igraj sa macom![]()
a shto se tiche buva imash i shampon za buve moraces pazhljivo da je kupash dok je mala/mali a ako si vesht mozhe zavoleti vodu tako svako dva meseca kupanje...i prashkic za buve i puno mazhenja i igre ostalo ti je objashnjeno u gornjim postovima![]()
Moje su to radile, dok nisam našla savet, da premažem nameštaj korom od limuna, unutrašnja strana-ona bela korica, ali da ima malo "limunskog mesa", pređi nameštaj sa njim i nećeš imati problema (jednom mesečno),Moje sad oštre nokte na lamperiji, ali to mi ne smeta, dok imaju zanimacijuHvala na dosadasnjim odgovorima..
Jos jedno vazno pitanje.. Macini noktici.. Zanima me kada macke ostre nokte itd....(Ovo pitam posto u sobi iimam kozni namestaj..Pa da ga ne isecka)