Mače moje

firedragon9

Iskusan
Poruka
6.042
Koliko se prepustate odredjenoj tj. kompatibilnoj osobi? Koliko mislite da je to seksualno uklapanje zelja, a koliko realnost? Da li vam se cesto ili retko dogadja da se ovako osecate kao u pesmi?
Da li retko ili cesto budete tako zadovoljeni da biste sa istom osobom jos i jos...? :)

Ovde se prvenstveno misli na neke odnose koji su relativno svezi, novi, posle odredjene pauze, nevidjanja i sl. Necu da vas pitam da li tako mozete da se osecate i u duzoj vezi jer pre neki dan ste procentualno dali jasno misljenje...

Pucajte!

Vidis...podsetila si me, nisi ni svesna kako, na pocetak veze sa mojim bivsim. Zvao me mace :), a ja sam mu poklonila jedno plisano mace koje mu je stajalo kraj uzglavlja.
Ali ovo je bila nasa pesma

Slazem se, a da li obavezno ta seksualna kompatibilnost preraste u vezu ili ne ili se ta kompatibilnost gradi vremenom?
nekako se ispostavi da za te duze mora da se malo poradi jer nam je izgleda stalo pa se vise obraca paznja i frka da se ne pogresi..a u onim strastvenim gde nam nije stalo brzo se sve isproba i lakse ukombinuje

ja seksualnu kompatibilnost nisam nikad imo...imo sam nekompatibilnost po emotivnom, misim duševnom planu, pa se kasnije vremenom to iskompatibilovalo...
nikad ono na prvu kompatibilisanje...

Iskreno da kazem, pa ko hoce da veruje neka veruje, nisam se nikada osecala kao u pesmi a ono jes` da bih volela.
Nit sam znala sta znaci kompatibilno nit sta znaci sexualno uklapanje....al jesam volela.

- - - - - - - - - -

ne znam...to je valjda neka kombinacija, sema, tako ove mladje generacije kazu...

Moze se i od ovih mladjih kojesta nauciti :)

uglavnom kad sam se prepušto bilo je smeštanje iza leđa, što će reći zguza...

i to bez vazeljin :per:

- - - - - - - - - -

Vidis...podsetila si me, nisi ni svesna kako, na pocetak veze sa mojim bivsim. Zvao me mace :), a ja sam mu poklonila jedno plisano mace koje mu je stajalo kraj uzglavlja.
Ali ovo je bila nasa pesma

joj na shta se zene primaju, znacci zasu.
al shtash, lazes da bi guzio :sad2:

Koliko se prepustate odredjenoj tj. kompatibilnoj osobi? Koliko mislite da je to seksualno uklapanje zelja, a koliko realnost? Da li vam se cesto ili retko dogadja da se ovako osecate kao u pesmi?
Da li retko ili cesto budete tako zadovoljeni da biste sa istom osobom jos i jos...? :)

Ovde se prvenstveno misli na neke odnose koji su relativno svezi, novi, posle odredjene pauze, nevidjanja i sl. Necu da vas pitam da li tako mozete da se osecate i u duzoj vezi jer pre neki dan ste procentualno dali jasno misljenje...

Pucajte!

neka si ti meni ziva 100 godina, sta naprica (napisa) ovo?

Back