MACANNS2005

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kad pogledas efendijine postove od pre godinu dana nikad ne bi poverovao :wink:
sve neki smajliji ovako :oops: pa onda ovako :(
je l mozes da zamislis da on sad stavi tog smajlija?
a i na pp nije neprijatan,mada sam imala cast samo 1 pp da dobijem od njega.
meni ovi ljudi nisu jasni

Pazi, hani, a za ovo ima i drugih što slično misle, efendija je jako smislen lik, postavlja neka prava pitanja, samo mu je stil ogavan (generališe, prima se na svaku prozivku...) A i mnogo je istripovan sa tom pričom o mutljavinama u pozadini ovog foruma.

Pera se trudi da deluje 'ispravan', pravi mali pionir, to mu je fora za devojke, ali ako ga neko samo malo dirne, krene da cmizdri i urla. Jako je infantilan. A i loše procenjuje ljude. I dalje nisam siguran da li je samo zbunjen ili je to kod njega već ozbiljan problem.

TOMAX, nemam pojma. Meni je gotivan kad se duri, bezveze su ga banovali, pa se i on sada nešto tripuje. Ne verujem da misli ni deo onoga što napiše, samo ishi treno reaguje. Verovatno jedan od onih što se malo ižive ovuda, izbace svoje frustracije i idu dalje. Ali se malo duže zadržao.

Opet ova Hanibaba vredja, opterecuje i podhebava ljude po forumu iznoseci neke pretpostavke, lazi i prosta lupetanja. Neki su ljudi bas dokoni.

Voleo bih da se ja ne provlacim po tako prljavim ustima.

Xmajac(kako vec) gde si ti videla damu u Hanibabi. Ja tu vidim samo jednu bolesnu lezbacu i onu koja vara svog muza po forumu. :P A kad je neki tip nije zainteresovan, kao Efendija na primer, onda mu otvori posebnu temu da bi ga adekvatno napljuvala. :lol:

Ponovo smaras Hanibalo. Nauci da komuniciras lepse...sa muzem za pocetak. Pa onda sa svima ostalima ...po redu i redosledu...kako to vec ide(dame prednost). :lol:

Sta ti nije jasno, pa sve je jasno kao dan. Ako znas vic sa zekom koji ceka u redu za prodavnicu znaces o cemu pricam.

Svi su naostreni i spremni da odbruse, ali samo na Forumu, a van njega: da draga, da dragi, da sefe, izvinite koleginice... pa sve te dnevne frustracije treba negde leciti, mozda Forum i nije lose mesto za to, ali treba imati mere kao i u svemu drugom. Ovde su se granice pristojnosti mnogo promenile u proteklih godinu dana, a uzajamno postovanje potpuno nestalo.

Zabavno na prvi pogled i neko vreme smesno, ali generalno ruzno.

----------
Čet, 11. avgust 2005 21:44 Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

a kad pogledas efendijine postove od pre godinu dana nikad ne bi poverovao
sve neki smajliji ovako pa onda ovako

DisMisaL:
Pazi, hani, a za ovo ima i drugih što slično misle, efendija je jako smislen lik, postavlja neka prava pitanja, samo mu je stil ogavan (generališe, prima se na svaku prozivku...) A i mnogo je istripovan sa tom pričom o mutljavinama u pozadini ovog foruma.

Pera se trudi da deluje 'ispravan', pravi mali pionir, to mu je fora za devojke, ali ako ga neko samo malo dirne, krene da cmizdri i urla. Jako je infantilan. A i loše procenjuje ljude. I dalje nisam siguran da li je samo zbunjen ili je to kod njega već ozbiljan problem.

TOMAX, nemam pojma. Meni je gotivan kad se duri, bezveze siu ga banovali, pa se i on sada nešto tripuje. Ne verujem da misli ni deo onoga što napiše, samo * reaguje. Verovatno jedan od onih što se malo ižive ovuda, izbace svoje frustracije i idu dalje.
efendija-nevaspitan elementarno.kako moze da bude smislen.ne kazem da je glup,on je ovde najinteligentniji od sve trojice cak i sa celom osnovnom.i to forumasice ovo forumasice ono,ceo svet mu se vrti oko qrca i pi c ke.ma daaaaaj
pera-glumi facu pod perom zderom a pod macanomns2005 slatkisa.pa koji upali.cujem da ne voli matorke tj devojke njegovih godina.voli iskljucivo klinke po 10-ak mladje.to ne moze da bude zbog fizickog izgleda jer su devojke 75. godiste i dalje lepe.nesigurnost?pa recimo da se uklapa.
tomax je debil.jednostavno.nema sta tu da se trudim da razumem,covek je i glup i zao.pa gde ces gore?

eee dis drago mi je da odgovaras (jedini) na temu

Pera_Zdera:
Opet ova Hanibaba vredja, opterecuje i podhebava ljude po forumu iznoseci neke pretpostavke, lazi i prosta lupetanja. Neki su ljudi bas dokoni.

Voleo bih da se ja ne provlacim po tako prljavim ustima.

Xmajac(kako vec) gde si ti videla damu u Hanibabi. Ja tu vidim samo jednu bolesnu lezbacu i onu koja vara svog muza po forumu. :P A kad je neki tip nije zainteresovan, kao Efendija na primer, onda mu otvori posebnu temu da bi ga adekvatno napljuvala. :lol:

Ponovo smaras Hanibalo. Nauci da komuniciras lepse...sa muzem za pocetak. Pa onda sa svima ostalima ...po redu i redosledu...kako to vec ide(dame prednost). :lol:
kakve veze ima moj muz sa ovim?i odakle ti ideja da imas pojma o nasoj komunikaciji?
ne pokusavaj da ubodes nesto nasumicno.
ako smaram preskoci :wink:
koje pretpostavke i lazi navodim?to da imas dupli nik?ne smes da se zakacis za to jer se bojis da ne izadje na kraju SVE na videlo? :lol:
lezbaca?mislim,bas volis da lupetas

Chernobill:
Sta ti nije jasno, pa sve je jasno kao dan. Ako znas vic sa zekom koji ceka u redu za prodavnicu znaces o cemu pricam.

Svi su naostreni i spremni da odbruse, ali samo na Forumu, a van njega: da draga, da dragi, da sefe, izvinite koleginice... pa sve te dnevne frustracije treba negde leciti, mozda Forum i nije lose mesto za to, ali treba imati mere kao i u svemu drugom. Ovde su se granice pristojnosti mnogo promenile u proteklih godinu dana, a uzajamno postovanje potpuno nestalo.

Zabavno na prvi pogled i neko vreme smesno, ali generalno ruzno.

----------
Čet, 11. avgust 2005 21:44 Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

a kad pogledas efendijine postove od pre godinu dana nikad ne bi poverovao
sve neki smajliji ovako pa onda ovako
eeeee :wink:
i tu ima istine

DisMisaL:

TOMAX, nemam pojma. Meni je gotivan kad se duri, bezveze su ga banovali, pa se i on sada nešto tripuje. Ne verujem da misli ni deo onoga što napiše, samo ishi treno reaguje. Verovatno jedan od onih što se malo ižive ovuda, izbace svoje frustracije i idu dalje. Ali se malo duže zadržao.
E dismusal zasluzio si i da se ogrebes za snosaj...kod Hanibabe. :lol:
Ovo dupelizanje je necuveno. Ali nista novo od tebe. Jadno, pateticno i lazovsko...kao i uvek. Pa posle cmizdris po forumu kad ti devojka kaze da si jadan i da nece vise sa tobom da bude. E pa jadan si i to i pokazujes.

No naravno tvoj stil je prepoznatljiv "udarac nozem u ledja" to je ono kao fini smo i dobri smo a u stvari jedva cekam bilo kakvu priliku da malo napljujem i izvredjam u hanibalkinom "vredjanje, lazi i pretpostavke - lupetanje" stilu.

Trebas da kupis ogledalo...ko sto ti rekoh jednom. Tamo videti nesto inteligentno ali vredno i dostajanstveno...kao i lepo bogami ne.

hanibal77:
kakve veze ima moj muz sa ovim?i odakle ti ideja da imas pojma o nasoj komunikaciji?
koje pretpostavke i lazi navodim?to da imas dupli nik?ne smes da se zakacis za to jer se bojis da ne izadje na kraju SVE na videlo? :lol:
Hanibalko, sad cu ti reci ono sto ti je tvoj muz davno trebao reci - NE SERI!

Devilishgirl:
pricali..jel' lose nesto u prici?
pa sta sad, samo da nam pljunete pod prozor..17 meseci :P
vise mi je bezveze da se ovako prepucavam i vredjem, ja bih nesto da bijem, pa ako ima zainteresovanih :D
Hmmm, zavisi koje borilacke vestine znas i koji pojas imas. :lol:
Vidis grcko-rimski moram da naucim. :lol:I onda da brisem patos sa Hanibalom i ulizicama. :lol:
E konacno i neki pozitivan lik ovde.

Pera_Zdera:
hanibal77:
Hanibalko, sad cu ti reci ono sto ti je tvoj muz davno trebao reci - NE SERI!
neces da pricamo o macanuns2005?vazi.btw stoji mu pp jos od 07.juna u sanducetu neprocitan,nisi se od tada prijavljivao?

Pera_Zdera:
Devilishgirl:
pricali..jel' lose nesto u prici?
pa sta sad, samo da nam pljunete pod prozor..17 meseci :P
vise mi je bezveze da se ovako prepucavam i vredjem, ja bih nesto da bijem, pa ako ima zainteresovanih :D
Hmmm, zavisi koje borilacke vestine znas i koji pojas imas. :lol:
Vidis grcko-rimski moram da naucim. :lol:I onda da brisem patos sa Hanibalom i ulizicama. :lol:
E konacno i neki pozitivan lik ovde.
i ti pricas nesto o ulizivanju? :lol:
mozes da brises pod samo svojim dostojanstvom
jadna su ti izvlacenja :wink:

hanibal77:
vidim otvaraju teme o meni,pljuju,seru...
a ko to radi?pa znate i sami.al da vas podsetim da ne mislite da se nisam javljala zato sto sam sedela i plakala :wink:
pera -macanns2005 u drugom niku btw.lik koji kad ga devojka odbije pita je "a sto dolazis na forum ako neces sex" on iskreno veruje da smo svi ovde zato.dalje zakljucite sami.
nk efendi-sta reci?matorko koji je imao srece da bude u kontaktu sa samo dve zene na svetu koje nisu qrve,njegova (autoratitavna :lol: ) majka i zena
tomax-banovani tomax koji je bio i matrix(drugi nik) onaj isti koji je slao broj telefona na sve pp pa gde mu upali
ne treba da odgovaram na njihovo lupetanje,dovoljan je ovaj mali podsetnik :wink:

Daj nemoj se paliti!

ne bih da se ponavljam...

dakle teme konkretno o forumasima/cama, koje temelje na medjusobnom pljuvanju, nadmudrivanju itd., koje nemaju veze sa forumom vec sa vasim licnim nesuglasicama resavajte na PP a ne ovde!

CC!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back