Pozdrav ljudi,imam problem sa mackom od 8 meseci.. Zivimo u stanu,i pre nekih 6 meseci nasli smo napušteno mace..Sad je to mace poraslo i pravi haos po celu noc..Naucili smo ga da izlazi iz zgrade i da se vrati u stan,imamo veliki park iza zgrade koji je pun macki..Medjutim uvece pred spavanje pustimo ga napolje da se izluftira,i kad se vrati obavezno ide igra sa njim,jede i zaspi od umora..Ali cim mi zaspimo on se povampiri i pocne da divlja po nama,decku zabije kandze u glavu i vuce kosu..I tako krece ludilo koje traje do 7 ujutru,mi nenaspavani,nikakvi..Ide mnogo u pesak svaki 3 dan moramo da ga menjamo,znam da macak voli da zapisa po kuci kad je isfrustiran,ali on nije takav,stvarno je dobar osim tog napada ludila po celu noc.. Ne znam od kud mu snaga..Svi.nam govore da ga kastriramo ali mi stvarno ne mozemo to,greota je,i bas smo protiv toga,i mislim da nema potrebe,jer izlazi napolje kontam moze da obavi sve svoje potrebe..Ceo zivot imam macke i nikad nisam imala ni jedan problem s njima,osim sa njim..Zanima me.jel neko imao slican problem?