Na moju veliku zalost i razocarenje, ovom divnom macku cu morati da nadjem novi dom! Nasla sam ga pre 2 meseca i momentalno se zaljubila u njega kao u ni jednog macka pre jer je izuzetno umiljat, privrzen, lepo vaspitan i poslusan! Mama i ja smo odlucile da ga zadrzimo i pored toga sto imamo tri macke, i to zenke. Kastrirale smo ga kako bi smo sprecile njihovo razmnozavanje i u nadi da ce nestati onaj visak testosterona koji je kod njega stvarao agresivnost prema nasim mackama (iako je na njihovoj teritoriji), ali na zalost i sada, mesec dana nakon kastracije on nasrce na njih da ih bije i cerupa zbog cega je danonocno zatocen medju cetiri zida jedne sobe. Da, prema ljudima je divan, najbolji macak na svetu! Za 2 meseca nista nije oborio, srusio, polomio, uzasno je mazan i privrzen, ali jednostavno ne podnosi drustvo drugih macaka!
Sofronije ima oko godinu dana, kao sto rekoh - kastriran je i vakcinisan. Ocito je izbacen iz neke kuce jer je naucen na zivot u njoj, poslusan je, cak zna i sta znaci NE!
Bilo bi divno kada bi se zavrsio kod pravih ljubitelja jer je zaista neponovljiv macak. Bilo bi mi zao da ga dam bilo kome, jer mi se vec srce cepa sto moram da ga dam uopste! 
Kontakt telefon - 060/7111-759.
Sofronije ima oko godinu dana, kao sto rekoh - kastriran je i vakcinisan. Ocito je izbacen iz neke kuce jer je naucen na zivot u njoj, poslusan je, cak zna i sta znaci NE!

Kontakt telefon - 060/7111-759.