Eee... pozdrav, evo mene...
Izvinjavam se sto se nisam ranije javio jer sam bio u nekoj velikoj guzvi na poslu. Nisam stigao ni sa mackom da se druzim mnogo, uglavnom je moja sestra... Pa hajde sad da krenem redom.
Vodio sam ga u vererinarsku stanicu "Pet Company" koja se nalazi na Bulevaru, a zaboravio sam kako se veterinar zvao

On mu je prepisao Manitol 10% po 20 ml da mu dajem jedno 4-5 dana, a uz to i Vitoligam i B kompleks vitamina. E sad, ja sam kupio Manitol i sestra ga vodila 5 dana da prima infuziju. Veterinar kod mene je imao B kompleks vitamina i davao mu je i to, ali sestra kaze da mu davali jos jednu injekciju ali ne zna sta (mada je vet. pomenuo da nema vitoligam). A da vam i ne pricam sto nisu imali organski rastvor da mu ociste kanilu za infuziju pa su mu je cistili sa manitolom... ma katastrofa. Ja sam mislio da mu posle nekoliko dana od te terapije ponovo ponovio, ali nisam hteo na svoju ruku.
Za ostale snimke ne znam sta da vam kazem, da se razumem sigurno bih preporucio veterinaru da mu snimi i karlicu, ali sam pretpostavljao da je nije povredio jer pritiskanjem karlice nije mjaukao i pustao neke neartikulisane zvuke.
Macak ne kontrolise odlazak u WC

Mislim, pomazemo mu mi koliko mozemo, i uglavnom vidimo kada se unezveri za veliku nuzdu...
Posto je od povrede proslo mesec dana, po nekoj vasoj prici izgleda da mu nema pomoci

Ja sam poceo vec da gubim zivce i volju za njegovim cuvanjem i veoma bih ga rado dao nekom ko ima kucu, dvoriste i da mu platim da ga pricuva dok se ne oporavi, jer ja sam u stanu...
E da, nisam napomenuo da se macak ipak krece po malo. Uglavnom kad jede onda stoji i na zadnjim nogama. I tako, kad puzi pokusa da stane na zadnje noge, napravi jedno 6-7 koraka pa se ponovo obali... A kada hoda, hoda kao maneken

tj. ukrsta zanje noge.
A prekljuce sam mu gledao zadnje sape i primetio sam da kad mu na levoj nozi savijem sapu pored prstiju, savijem je za 90 stepeni, a na desnoj nozici samo malo.
Eto toliko za sad od mene. Ne znam da li vredi da posle toliko vremena pocnem ponovo sa nekim vitaminima?
Pozdrav i hvala vam na brizi i pomoci.