omatorelo se, da smo se sreli pre 25 godina, možda bih se i bolje pokazao...samo, da si Ti, tada imala ove godine, a ja 25 godina...
Iskreno da ti kazem ja se pomalo bojim za svoj performans, ne za imidz , to me zabole...otpadnik pa otpadnik....
Ali sve vise vidjam devojke koje izgledaju kao maca ponasaju se kao maca, a ja nisam siguran da ebem besom, bar do sada nije dobro prolazilo..
Znam ljude koji ebu samo besom , ili samo strastima koje su blizu besa ili nervoze ili mrznje, i opet znam one koji ebu ili igrom ili ljubavlju...
Nije toliko problem erekcija, imas ti nju i kad te neka provocira da ebes besom, ali niti je meni bas lepo , a niti mi bas prija onaj ubodna testera tempo , a mislim da podsvesno mislim da takva brzina znaci prikrivanje impotencije bar delimicne...kad erekcija puca ebaca, a daleko je od svrske, tesko da on ubrzava kao sivaca masina, okrece, menja uglove, tempo , probada, ubada, muci na neki nacin, ako mu zena da znak....ili da ne sirim pricu sta sve moze da bude..
Vec imam problem da prepoznam devojku medju slicnima, ne partnerku nego ono kad se upoznamo , pa kao startujemo , a sve izgledaju smedje duga kosa, gore neka uska majcica sa sivim dezenima vise da naglasi dvojcice devojcice.
Meni tek upoznata takva lici bar na jos 5,6 devojaka u tom istom klubu..
Plavuse isto ...blajhana, slicne duzine, jedino neke sa siskama a druge uredne pa da ih po tome razlikujes, vestak napred po tome ne mozes, iste nogice, telo vretenasto , ubedjene da je to vanserijski plus...bacis pogled na kozu ,ostecena kvarcovanjem ili letovanjima, u rangu koze baka na pijaci sto prodaju koprivu u cegeru....samo meka zbog krema...
Jos kad budu ovako sve izgledale , a pocele su...
Pa karleusa barbike, to tek ubija ali bas ubija moj libido, te cm....uste usne su gore cak i od *******og stila...sad su u modi one zavese usne, ubrizgaju botoks u uglove pa ka polovini a ne diraju vrh usana pa oteknu bokovi a ostane tanka gornja usnica na vrshnom delu.
Vec me provalili ovi mladji sta volim i sta ne volim...tj mladje..
Sokirala me jednom jedna , pitam slobodno , sednem , ona kaze znam ti si onaj sto ne primecuje devojke koje nose naocare za sunce...(sto jeste istina, ali me je sokiralo kad te etiketiraju zenske koje bi primetio).
Muke a treba biti bez greske i zastoja u erekciji , takav je ultimatum...
Salim se da mora, ja sam nekako , ne znam kako to prevazisao, ali stvarno su nemilosrdne prema mojim drugarima koji mi se naravno obrate za savet...
Siguran sam da tu postoje neke smutnje radnje...mada imam informacija da pojedini politicari jesu cvrsto na poziciji jer im je alat pozamasan... pa ih zene drugih mocnih ljudi guraju i drze..ne mora obavezno afera..vole tu vibraciju kod muskaraca koji ih okruzuju.