Mac nema viruse ! ili...

Treba se ipak diviti iKultu kako uglavnom ne iznosi prljav veš u javnost. iSektaši bi se pre obesili nego priznali da iPhone ipak ne radi baš tako glatko kao prvog dana. Čak i kada su svi objavili ono o namernom usporavanju starijih procesora posle apdejta, kod nas su se kleli da njihov nije ni "štucnuo".

Treba se ipak diviti iKultu kako uglavnom ne iznosi prljav veš u javnost. iSektaši bi se pre obesili nego priznali da iPhone ipak ne radi baš tako glatko kao prvog dana. Čak i kada su svi objavili ono o namernom usporavanju starijih procesora posle apdejta, kod nas su se kleli da njihov nije ni "štucnuo".

Makar su priznali,dok ih samsung zajebavao za 3.5mm pa su i oni ukinuli,i tako u krug cirkus ide.

Svakako radi bolje od krsine androida koji guta bateriju ko nenormalan ,skoro svaka aplikacija bagovita i prepun je virusa,a satro open source 😂 .

Pre par godina uzeo u ruke jedan Lg smart ,nije bio moj nego od druga ,zamolio me da mu otkljucam telefon jer nije mogao uopste da se javi kada ga neko zove ,sve zivo smo probali .
A bateriju je gutao samo tako,dok sam cackao oko njega baterija mu samo opadala u minutima .
I rekao sam sebi nikada u zivotu necu kupiti niti posedovati nijedan android uredjaj.

Da li ce developeri za Mac tako lako odustati od intel verzije? PPC verzija je bila samo u povoju kad je i open source softver bio u povoju pa zato i nema toliko mnogo savremenijeg softvera za njega.A sto se tice ARM cipa i virusa, posto ce da se pravi tranzicija sa intela na ARM kao sto je pre bila sa PPC na intel, ARM Mac kompjuteri ce moci da pokrecu sve programe sa intel arhitekture, a samim tim i antiviruse koji ce se redovno apdejtovati.Virusi su manje vise mrtvi.Ja bas dugo vremena, od neke 2017.g. koristim laptop sa Windows XP, ima antivirus koji se redovno azurira, kompjuter radi tip top kao prvog dana i brze se ukljucuje nego bratovljev noviji sa Windows 10 i najnovijim apdejtom.Ne idem na varez sajtove i nemam bas nikakvih problema.

Back