Ma sta vredi

• Začetnik teme Začetnik teme cad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

cad

Gost
Ogorcen sam sto se kod nas racunari koriste vecinom za igrice i ostale budalastine. Zelim samo da kazem da uz pomoc naprednijih tehnologija gde su racunari srce i dusa proizvodnje, mogu dostici nivoi produktivnosti i kvaliteta koji imaju zapadne zemlje.Ali to kod nas maltene nikoga nezanima. A sta da pricamo o eventualnom ulaganju u nove tehnoloske postupke. Pa se posle jos i pitamo sto mnogi beze iz ove zemlje. Neznam sta treba da se desi da bi se to promenilo. Kako doci do ljudi koji imaju potrebu da iskoriste racunare u proizvodnji, za mene postaje sve veca i veca naucna fantastika. Tako da ispada znas umes mozes hoces ali ...

Tako da ispada znas umes mozes hoces ali ...

Ako je zaista tako dovoljno ce biti da izbacis tu ogorcenost iz sebe i doci ces do adekvatnog posla. Tema ti je dobra, ali veruj mi ima kod nas firmi kojima trebaju takvi ljudi poput tebe, problem je samo u tome sto je vecina jos uvek nepoverljiva i nedovoljno jaka, jer smo mi ipak vrlo mala zemlja, tako da uglavnom i kada dodjes do takvog posla on nije adekvatno placen. Eto zbog toga sada svi nasi super klinci a licno ih puno znam takvih rese da zapale odavde. Znaci pravi problem je u stvari novac a ne zelja za poslom, ostankom u zemlji i sl. Like always... Ipak i sa ovakvim platama i dodatnim poslicima koji se uvek mogu naci moze se i ovde lepo ziveti a da se pritom radi manje nego svuda u svetu.

Pozdrav, i ozbiljno sam mislila ono za tvoju ogorcenost. Moraju lepe misli da ti struje glavicom jer ces tako privuci sebi adekvatna resenja. Za ogorcenost nema mesta ni u poslu kojim ces se baviti.

Back