Ma šta je sad ovo?

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marlon:
ma jok nije to... ludost je božanski poklon čija kreativna i dominantna energija inspirišu čovekov um na ono čime ukraša svoj život... i okolinu koja mu.... :)

kolega marlone, evo upravo sam klegi ajronu ukazao na vrednost ludosti kada je oblikovana retorickom ironijom.
inace, u hriscanstvu kolega ajrone, takvi ljudi kao diogen su mnogi sveci. sigurno znate za jurodivost.
mozda nisu uzor, ali umeju da ironiju ucine drustveno korisnom, sto nijednom novinarskomili literarnom smecu u novijoj istoriji nije poslo za rukom.

JABUCHILO:
kolega marlone, evo upravo sam klegi ajronu ukazao na vrednost ludosti kada je oblikovana retorickom ironijom.
inace, u hriscanstvu kolega ajrone, takvi ljudi kao diogen su mnogi sveci. sigurno znate za jurodivost.
mozda nisu uzor, ali umeju da ironiju ucine drustveno korisnom, sto nijednom novinarskomili literarnom smecu u novijoj istoriji nije poslo za rukom.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3843720&postcount=18523

JABUCHILO:
baš tako kolega jabučilo... evo vidite, ovde se na pet tema drvi o nekoj odmazdi nad bošnjacima kao o nekoj kiši od vatre i katrane koja pada samo na pravedne... ironija je da ona pogađa sve a naročito one nepravedne koji se nisu sklonili na vreme od tih prtavednih....

marlon:
baš tako kolega jabučilo... evo vidite, ovde se na pet tema drvi o nekoj odmazdi nad bošnjacima kao o nekoj kiši od vatre i katrane koja pada samo na pravedne... ironija je da ona pogađa sve a naročito one nepravedne koji se nisu sklonili na vreme od tih prtavednih....

Najviše su krivi oni koji ukazuju na to...

Iron Lord:
Vidite, pošto mi muškarci umemo da preterujemo, najbolje pitati devojke.
Ovde naravno dodju povremeno ali ne da bi učestvvale u nadri diskusijama već da me pozdrave :D
(da ne navodim mnogobrojne linkove)

vidite kolega, to je nesumnjivo preimucstvo. ja trenutno ne mogu da se pohvalim, mislim sve cetiri ovde bi bile rade da posvedoce, ali malo su im zauzete ruke... dok ja odmaram ucestvujuci u nadridiskusijama. ;)

eremita:
Јес вала, баш умеш да ме насмејеш.....него ш'а нам ради Баћушка, нешто читам да се опасно спрема..... :razz: :razz: :razz:

hajde recimo da kazem da mi se javlja nesto oko avgusta-septembra, posle cega ce da se pojavi makar tri teme sa ovim naslovom. :D
al dobro, izes to sve, sve je to kazu ljudi - folklor... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back