- Poruka
- 20.959
JABUCHILO:i ne da je diogen uzor, nego mu strvina nije ni do kolena![]()
znači - "mališa"...
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JABUCHILO:i ne da je diogen uzor, nego mu strvina nije ni do kolena![]()
marlon:ma jok nije to... ludost je božanski poklon čija kreativna i dominantna energija inspirišu čovekov um na ono čime ukraša svoj život... i okolinu koja mu....![]()
Iron Lord:znači - "mališa"...
:wink:
JABUCHILO:kolega marlone, evo upravo sam klegi ajronu ukazao na vrednost ludosti kada je oblikovana retorickom ironijom.
inace, u hriscanstvu kolega ajrone, takvi ljudi kao diogen su mnogi sveci. sigurno znate za jurodivost.
mozda nisu uzor, ali umeju da ironiju ucine drustveno korisnom, sto nijednom novinarskomili literarnom smecu u novijoj istoriji nije poslo za rukom.
JABUCHILO:pa dobro sad kolega, ne mogu bas ni svi nikovi da nose atribut dokolenka.![]()
baš tako kolega jabučilo... evo vidite, ovde se na pet tema drvi o nekoj odmazdi nad bošnjacima kao o nekoj kiši od vatre i katrane koja pada samo na pravedne... ironija je da ona pogađa sve a naročito one nepravedne koji se nisu sklonili na vreme od tih prtavednih....JABUCHILO:kolega marlone, evo upravo sam klegi ajronu ukazao na vrednost ludosti kada je oblikovana retorickom ironijom.
inace, u hriscanstvu kolega ajrone, takvi ljudi kao diogen su mnogi sveci. sigurno znate za jurodivost.
mozda nisu uzor, ali umeju da ironiju ucine drustveno korisnom, sto nijednom novinarskomili literarnom smecu u novijoj istoriji nije poslo za rukom.
marlon:baš tako kolega jabučilo... evo vidite, ovde se na pet tema drvi o nekoj odmazdi nad bošnjacima kao o nekoj kiši od vatre i katrane koja pada samo na pravedne... ironija je da ona pogađa sve a naročito one nepravedne koji se nisu sklonili na vreme od tih prtavednih....
Iron Lord:Najviše su krivi oni koji ukazuju na to...
Iron Lord:Vidite, pošto mi muškarci umemo da preterujemo, najbolje pitati devojke.
Ovde naravno dodju povremeno ali ne da bi učestvvale u nadri diskusijama već da me pozdrave
(da ne navodim mnogobrojne linkove)
tokyo:ima neki sajt od te internet policije
da tamo pošaljem upit
kako može tako nešto da postoji na internetu???
marlon:kada budete odsutni bićete predmetom ogovaranja, beznadežno u krivu i prevaziđeni u tuđoj ljubavi i pažnji.
JABUCHILO:vidite kolega, to je nesumnjivo preimucstvo. ja trenutno ne mogu da se pohvalim, mislim sve cetiri ovde bi bile rade da posvedoce, ali malo su im zauzete ruke... dok ja odmaram ucestvujuci u nadridiskusijama.![]()
sw-darthBEN:
JABUCHILO:jelda kolega mito da sam ponekad pravi sheret?![]()
tokyo:bojim se da taj lik koji je pisao temu nije baš relevantna osoba u koju se čovjek može pouzdati da govori istinu
eremita:Јес вала, баш умеш да ме насмејеш.....него ш'а нам ради Баћушка, нешто читам да се опасно спрема..... :razz: :razz: :razz:
Reče pripadnik... I ostade živ.tokyo:Ma šta je sad ovo?
Zar ovo nije protivustavno?
Srbija je koliko znam priznala Hrvatsku i granice u kojim se nalazi!
Zašto ne sankcionira ovakve ekstremiste i novine tj. on line linkove poput ovog???
http://www.srpskapolitika.com/index-lat.html
U.S.D. Ujedinjene Srpske Države ???
sramotno