Ma ljudi..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nina2:
...volite skorpije, one su zaista sposobne za duboke emocije na duze staze. Ili to ja samo imam srecu sa njima...hmm...

Ja imam sestru koja je skorpija...jeste ponekad opasna ali je stvarno FACA!Veliki je prijatelj,i uvek brani slabije,ali mislim da previse lupa glavu za neke nebitne stvari.I to...da je rec najjace oruzje...POTPUNO JE UPRAVU!

Kad_LupimLupim:
Evo ja se trudim sa jednom duplom skorpijom, jos samo da dobijem pozitivnu potvrdu sa njene strane i sve ce kockice da legnu gde treba. :twisted:

Upravo dupla skorpija je skorpija o kojoj pricam. I nakon toliko vremena i nakon raskida i nakon moje nove veze, on mi je i dalje ostajao oslonac i u najtezim situacijama, totalno nesebicno, iako ja to nikada nisam trazila i iako je mnogo puta za to vreme iskusio u sebi skorpionsku ljubomoru koju sam uvek umela da mu procitam na licu, nije odustajao od mene ni jednog jedinog trenutka. Uvek me iznova iznenadi tolika nesebicnost, davanje ruke iako je ne trazim, bez trazenja neceg zauzvrat..zaista neverovatno. Neponovljivo. Postao mi je najbolji prijatelj, neko poseban, neko vredan, neko ko mi je ucinio ove lose dane podnosljivijim...iako nismo par vec hmm...skoro 2 godine.
Jednom mi je rekao (par dana nakon raskida) 'uspela si ono sto niko nije, otvorila mi i ugrejala srce, nikada neces ostati bez mene..'
Skorpije drze rec.

Back