Ma koja je to bolja od mene, rekle bi zene

radoznalost je u ženskoj prirodi... ali tu radi i sujeta, zašto je već jednom ne ostavi, šta to ona ima itd.

gluposti draga...a ova druga tako dodje dobrovoljno na procenu ili shta?
Nene...nalaze se iskljuchivo kad hoche da mu sve po spisku
pa udruzzenim snagama...
Znam jednog shto je shvrljao u dva grada sa pet zzena, one saznale i dogovorile se...
jedna ga pozvala kod sebe u stan kao da ovoono
a kad je doshao, svih pet sedi lepo za stolom, piju kafu, zakljuchale vrata i naebale mu se mile keve

On kazze da mu je to najstrashniji dozzivljaj u zzivotu i vishe ne brlja...:mrgreen:

gluposti draga...a ova druga tako dodje dobrovoljno na procenu ili shta?
Nene...nalaze se iskljuchivo kad hoche da mu sve po spisku
pa udruzzenim snagama...
Znam jednog shto je shvrljao u dva grada sa pet zzena, one saznale i dogovorile se...
jedna ga pozvala kod sebe u stan kao da ovoono
a kad je doshao, svih pet sedi lepo za stolom, piju kafu, zakljuchale vrata i naebale mu se mile keve

On kazze da mu je to najstrashniji dozzivljaj u zzivotu i vishe ne brlja...:mrgreen:

Popravio se,

post'o drugi čovek

Josh nikad na pivo ishla nisam,ali sam voljela da pitam kad je sretnem negdje kako ljubav...ima neshto smijeshno i tuzno u tom kad prica kako im je super...:mrgreen:

rece Cogi,cista pakost :mrgreen:

tuzno je i jadno kad neko voli da pita zenu svog jebacha kako joj je u ljubavi, dok se sa njenim muzem kreše.
Iako je za prevaru kriv muz a ne ljubavnica ovakvi primeri su jedni od retkih gde bi ljubavnica skupljala zube po asfaltu. :D

Poslednja izmena:
tuzno je i jadno kad neko voli da pita zenu svog jebacha kako joj je u ljubavi, dok se sa njenim muzem kreše.
Iako je za prevaru kriv muz a ne ljubavnica ovakvi primeri su jedni od retkih gde bi ljubavnica skupljala zube po asfaltu. :D

u mom slucaju momci i djevojke,ne muzevi i zene...

i nisu znale...

i kad su saznale,ja sam vec odavno odustala od njihovih likova...

Back