- Poruka
- 98.699
Pusti ljude da se druze, zanimljivo je.
odvedi ih u kafanu, plati ljudima pice i veceru pa uzivaj u druzenju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ljude da se druze, zanimljivo je.
Sto se mene tice ne mora...neka se vidi moja "ljubav" prema tebi..![]()
ne znam, meni dutjqo šano u repke da me voliš a on je stari lisac i čita forumašice ko dete bukvar
odvedi ih u kafanu, plati ljudima pice i veceru pa uzivaj u druzenju![]()
ne znam, meni dutjqo šano u repke da me voliš a on je stari lisac i čita forumašice ko dete bukvar
Mhm, ko krava seno..a kad je krava sita nema vise apetita.
Uostalom sta su sve meni pisali u vezi tebe...
Ti si prozirni adhominem troll i glup si ko drvo, usput si nepismen i neobrazovan. Znači, ti si sve ono što je paradigma o neolib pajserima okupila: pametniji i obrazovaniji, pa vredniji su otišli van, domaći pametniji su se uhvatili NVO ili korporativnog biznisa uz obavezu da se jave na medijski raport, dok tvoja kategorija spada u drugi kraj štapa na kojem sa suprotne strane čuče ravnogorski debili. A znači, braća ste, samo se ne razumete.Diskusija/rasprava gde ti pisas po sebi na potpuno besmislenim temama nije nikakva diskusija, nego tvoje izdrkavanj.e i glumljenje alfe.
Sto je meni smehotresno, uvek bilo i ostalo.
Prvo lupnes nesto o Putinovoj moci, a ja ne smem da za citav americki establisment upotrebim naziv po coveku koji je na vrhu njihove izvrsne vlasti.
Vidis, zato si smesan. Tenzija je makar zanimljiv jer se nikad i nije trtio da je intelektualac, vec obicna sirovina, i to zna da bude simpaticno.
Ti me samo smaras, od pocetka me smaras. Jer si jebeni kompleksas, verovatno velicine tvog omiljenog Putina; iako to vesto znas da sakrijes iza prirodne inteligencije.
I zato ja tu ne bih nista dirao.
mogu da pretpostavim, vi forumašice volite da jedna drugu lažete radi bustovanja morala. pdf selfhelp
Nisu forumasice, vec forumasi...
Ti si prozirni adhominem troll i glup si ko drvo, usput si nepismen i neobrazovan. Znači, ti si sve ono što je paradigma o neolib pajserima okupila: pametniji i obrazovaniji, pa vredniji su otišli van, domaći pametniji su se uhvatili NVO ili korporativnog biznisa uz obavezu da se jave na medijski raport, dok tvoja kategorija spada u drugi kraj štapa na kojem sa suprotne strane čuče ravnogorski debili. A znači, braća ste, samo se ne razumete.
Što se tiče Putina ili Obame, mogu kritički o obojici i zabole me qurac za obojicom jer su obojica produžene ruke novca. Moj politički sistem nažalost trenutno kolabrira u Nemačkoj ili Francuskoj, i samo kreten ne vidi te promene.
O politici Stejt Departmenta i američkom političkom sistemu mogu sad da ti pričam pola sata ako želis, a ti pajseru mosh samo da guglas.