Ma ja moram...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Diskusija/rasprava gde ti pisas po sebi na potpuno besmislenim temama nije nikakva diskusija, nego tvoje izdrkavanj.e i glumljenje alfe.

Sto je meni smehotresno, uvek bilo i ostalo.

Prvo lupnes nesto o Putinovoj moci, a ja ne smem da za citav americki establisment upotrebim naziv po coveku koji je na vrhu njihove izvrsne vlasti.

Vidis, zato si smesan. Tenzija je makar zanimljiv jer se nikad i nije trtio da je intelektualac, vec obicna sirovina, i to zna da bude simpaticno.

Ti me samo smaras, od pocetka me smaras. Jer si jebeni kompleksas, verovatno velicine tvog omiljenog Putina; iako to vesto znas da sakrijes iza prirodne inteligencije.

I zato ja tu ne bih nista dirao.
Ti si prozirni adhominem troll i glup si ko drvo, usput si nepismen i neobrazovan. Znači, ti si sve ono što je paradigma o neolib pajserima okupila: pametniji i obrazovaniji, pa vredniji su otišli van, domaći pametniji su se uhvatili NVO ili korporativnog biznisa uz obavezu da se jave na medijski raport, dok tvoja kategorija spada u drugi kraj štapa na kojem sa suprotne strane čuče ravnogorski debili. A znači, braća ste, samo se ne razumete.
Što se tiče Putina ili Obame, mogu kritički o obojici i zabole me qurac za obojicom jer su obojica produžene ruke novca. Moj politički sistem nažalost trenutno kolabrira u Nemačkoj ili Francuskoj, i samo kreten ne vidi te promene.
O politici Stejt Departmenta i američkom političkom sistemu mogu sad da ti pričam pola sata ako želis, a ti pajseru mosh samo da guglas.

Nisu forumasice, vec forumasi...

tan tan taaaan! :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Ti si prozirni adhominem troll i glup si ko drvo, usput si nepismen i neobrazovan. Znači, ti si sve ono što je paradigma o neolib pajserima okupila: pametniji i obrazovaniji, pa vredniji su otišli van, domaći pametniji su se uhvatili NVO ili korporativnog biznisa uz obavezu da se jave na medijski raport, dok tvoja kategorija spada u drugi kraj štapa na kojem sa suprotne strane čuče ravnogorski debili. A znači, braća ste, samo se ne razumete.
Što se tiče Putina ili Obame, mogu kritički o obojici i zabole me qurac za obojicom jer su obojica produžene ruke novca. Moj politički sistem nažalost trenutno kolabrira u Nemačkoj ili Francuskoj, i samo kreten ne vidi te promene.
O politici Stejt Departmenta i američkom političkom sistemu mogu sad da ti pričam pola sata ako želis, a ti pajseru mosh samo da guglas.

šteta dobrog posta da propadne ovde međ gologuzanima koji ga ni pola neće skontati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back